Showing posts with label Bandar Sri Permaisuri. Show all posts
Showing posts with label Bandar Sri Permaisuri. Show all posts

Monday, December 30, 2013

Have You Had Your Shake Today???

Hye semua..

Alya with Vanilla Shake.. =)

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


Gambar sebagai bukti.. Alya memang suka berebut shake dengan aku.. Haiyooo
Yes! Sebab shake sedap!

Formula 1 juga dipanggil shake =D
"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


Ade 5 perisa..
Pilih je nak perisa ape..
Sesuai untuk semua peringkat umur.

Ade yang tanya aku..
Mengandung pon boleh ke shake?
Tak de effect pape?

YE! SEMESTINYA ADE EFFECT. KORANG YANG MINUM SHAKE, MAKIN SIHAT LE..

Aku minum shake start aku habis pantang.

Kenapa lepas habis pantang? 

Sebab.. Aku lambat kenal herbalife. Makan main-main. Kesian lambat consume.

Oh sambung.. Dari aku lepas pantang, menyusu, tetiba termengecil badan, dan termengandung lagi..hehehe still consume shake.

Alhamdulillah 1st mengandung dulu, ashik low HB now still menyusu pon pergi checkUp tiada masalah..

Walaupon kena tambah berat badan masa mengandung, berat naik stabil. Tak naik terlalu mendadak =)

Masih nak kata shake ni ubat kurus?
pengedar bebas herbalife, pengedar bebas herbalife malaysia, pengedar bebas herbalife cheras, pengedar bebas herbalife sungai besi, pengedar bebas herbalife desa tasik, pengedar bebas herbalife bandar tasik selatan, pengedar bebas herbalife TBS, pengedar bebas herbalife bukit jalil, pengedar bebas herbalife sri petaling, harga herbalife, testimony herbalife, pakej herbalife, PGRM, TBS, Terminal Bersepadu Selatan, Diskaun Herbalife

Wednesday, December 11, 2013

AreGya is Backkkkkkkkkkkkkkk!!

Hye semua..
Setelah sekian laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaame menyepi kini ku ke udara lagi hahaha. Idok le lame bebenor..ala belum setahun pong! Ate, ad eke orang membacanye? Ngeh3.. Tak kisahlah yang penting rajin, ade benda aku tulis ye dok?

Alkisahnya cerita aku terhenti di bulan.. Oktober. Itu pon aku bukan cerita pasal aku di bulan Oktober tapi cerita lama, yang aku cerita balik.. faham ke idok ni? Buat-buatlah faham

Memandangkan tak de cerita sangat aku dalam diam-diam rajin juga mengEDIT blog untuk siapa? Untuk aku le.. besh sikit nak nengoknye. Kalau ade yang lalu lalang cekomen kit blog aku BERAT ke, SEMAK ke.. hape ke kan.. komen2 aku tak marah.


Seperti biasa runtin aku adalah bersama anakanda yang nakal comel lagi manja. Bangun lewat, tengok kartun rutin di siang hari sebelum ke tempat kerja.. hehehe

anakanda beta hehehe..
time aku bekerja pulak dari pukul 5 petang sampai pukul 9 malam. Kalau masuk lewat, aku lewatkan la masa balik tu.. Kerja dengan abah den yo huhuhu.. senang. Anak anto umah neneknye kadang-kadang aku angkot skali biar dia main-main.. tak de bosankan =)

tempat koje hehehe.. incik suami cover-cover
disamping niat untuk sihatkan diri sendiri & bantu orang lain sama sihat macam aku dengan HERBALIFE, aku juga buat bisnes online. Promote barang kedai dan barangan2 lain. Macam beg tangan & ape-ape lah yang aku suka hehehe..

jemput LIKE okeh www.facebook.com/azalyneshop dan selamat menjamu mata

Sedar tak sedar juga.. Alya dah nak jadi kakak. InsyaAllah April '14 nanti. Doakan yang terbaik ye. Aku pon tak perasan sampailah aku demam & macam biasa period sangkut. Mula-mula takde pape 3 minggu lepas tu baru positif. Doktor pon tak tau aku dah berapa minggu. Sampai la awal November kena scan tau2 dah 15 minggu. Alhamdulillah rezeki..


Sickness? Alya tak mengamuk ke? A'ha.. 2, 2 ade.. 1st time. tapi kali ni aku sickness tak teruk macam Alya dulu cume loya-loya je then tekak macam orang demam pahit2. yek!! 1 minggu pertama lemau sebab semua tak lalu. Yelah tekak tak sedapkan. Tapi paksa juga amek shake. Memang untung.. huhuhu kembali bertenaga! untuk pengetahuan semua, aku masih menyusukan Alya =)

a simple note about herbalife shake (^____^)


okes ler sambung nanti ye.. cik Gula-gula hati dah bangun..

pengedar bebas herbalife, pengedar bebas herbalife malaysia, pengedar bebas herbalife cheras, pengedar bebas herbalife sungai besi, pengedar bebas herbalife desa tasik, pengedar bebas herbalife bandar tasik selatan, pengedar bebas herbalife TBS, pengedar bebas herbalife bukit jalil, pengedar bebas herbalife sri petaling, harga herbalife, testimoni herbalife, pakej herbalife, PGRM

Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini