Showing posts with label Pengedar Bebas Herbalife Cheras. Show all posts
Showing posts with label Pengedar Bebas Herbalife Cheras. Show all posts

Tuesday, March 11, 2014

New Product - AQUA Shampoo & Conditioner

Hye semua..
Seperti mana yang aku pernah publish baru-baru ni, aku menghadiri sesi pembelajaran di Spectacular 2014.
Acara tahunan yang di adakan di Malaysia. Setiap kali Spectacular mesti ada 1 product baru dilancarkan. 
Amacam bestkan.

Macam last year TC Formular
Apa itu TC Formular?
Tugas dia membantu proses penurunan berat badan dengan lebih cepat dalam bentuk tablet. Sape yang lemak tepu tu haa sesuai sangat. Yang banyak angin pon bagus!

Nak tahu detail pasal TC Formular?
Boleh contect okey? =)

Ok sambung cerita..
Tahun ni 1 lagi product baru iaitu
AQUA Shampoo & Conditioner


WOW!!!

Sebenarnya product ni dah lama dipasaran luar negara. Saloon pon dah guna. Cuma kat Malaysia je baru masuk. Kalau saloon pon dah guna maknanya memang bagus & best la kan kan kan*sambil angkat kening

Jom kita tengok kelebihan product baru ni..

Aqua Shampoo

Dirumuskan khas dengan campuran botani dalam membantu melembap dan memelihara rambut dan kulit kepala anda.

Rumusan bebas sulfat dan paraben akan menyerikan warna rambut anda agar kelihatan berkilat secara semula jadi.

Sesuai untuk kulit dan rambut sensitif. (Tiada pengujian daripada pakar dermatologi)

Untuk semua jenis rambut





Aqua Conditionner

Perapi yang melembapkan secara mendalam ini akan membantu melembapkan rambut dan kulit kepala anda setiap hari.

Menjadikan rambut selembut sutera dan diurus

Sesuai untuk digunakan setiap hari.

Untuk semua jenis rambut





Bestkan? bau MEMANG WANGI..
Untuk info.. PARABEN & SULFAT adalah 2 bahan kimia yang selalu terdapat dalam shampoo-shampoo biasa yang mana bahan kimia ni boleh merosakkan rambut dalam masa yang panjang.. Shampoo yg bebas 2 bahan kimia ni kalau kat luar RM100++. Shampoo sahaja ok belum conditioner. 

Shampoo ni tidak dapat kat kedai-kedai biasa ye.. hanya pada distributor HERBALIFE sahaja..

Jom dapatkannya

Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini

Thursday, March 14, 2013

Sepantasnya..

Hye semua..
Macam biasa*biasa la sangat! Aku malam baru sempat berblog, mengadap PC. Siang, kalau ternampak status aku up tu maknanya aku tengah syok mengadap phone la tu..

Sedar tak sedar..
  • Alya Marissa dah nak 7 bulan.
  • Aku dah 2 bulan berhenti kerja
  • Aku dah 2 bulan jaga kedai
  • 3 bulan berjinak dalam Herbalife.


Alya Marissa..di sebabkan aku ni selalu la update status, kadang2 jumpa kawan2 yang slalu tengok fb aku, mesti dah tau name dia, apa yang dia da boleh buat & aktiviti dia..hahahaha.. nak kata glamor tu x de la..friend dalam fb baru 700+. Cuma mereka yang rajin tengok fb je tahu. Alaa ade juga yang jumpa aku cakap

“comelnya anak kau..boykan? berapa bulan dah? dah pandai buat ape?”

erk.. tau la rambut belum banyak.

“Lepas ni ibu belikan Lya tutu ye”
tutu - Gambar dari google



Selamat tinggal bos..sob sob sob.. sangat sedih tinggalkan kawan2. Sedih tinggalkan Incik Bos & Probe *aik..semacam je tempat kerja akukan tapi ape boleh buat. Masa menentukan segalanya*drama! Tapi betul la sedih ooo



Sayang dia ketat-ketat!


Kedai Nan Handphone. Kedai ni dah selamat aku daftarkan atas nama perniagaan AZALYNE. Aku daftar sebaik sahaja aku habis pantang..Alhamdulillah. Berkat pertolongan kawan sekolah. Respect giler kat dia dalam ada anak kecik boleh aja dia ikot aku, siap boleh isi kan borang aku. Masa tu aku kekok2 lagi pengang anak..huhuhu malu~ now da terror da pengang Alya kih2 thanks NIZASHA..korang boleh tengok fb dia if korang berminat nak beli barangan kecantikan di Rahsia Kekal Cantik, Lansing & Sihat.
Merujuk dari nama Nan Handphone mesti dah tau kedai ape. betul tak?

click sini untuk jamu mata


Herbalife..bermula dengan aku yang selalu skip breakfast.. so aku buat keputusan untuk ambil herbalife, shake f1 "Makanan ringkas untuk orang hebat". Tak terfikir pon mahu berbisnes.. tapi Alhamdulillah..rezeki Allah tu luaskan? suami pon sokong. Lepas aku makan, suami makan, now Alya Marissa pon. Siapa makan dia rasa. Misi aku mencari orang yang mahu sihat! yeah! Aku start buat promosi ni bulan lepas. Sambutan menggalakkan. Maknanya memang orang mahu sihat.
Terfikir juga aku mahu buat lagi promosi bulan ni..tapi ashik kebizian huhuhu..InsyaAllah kalau ade aku akan inform ^______^V more detail here

sekian untuk cerita kali ni..bububye

Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini