Showing posts with label Pengedar Herbalife Malaysia. Show all posts
Showing posts with label Pengedar Herbalife Malaysia. Show all posts

Thursday, June 6, 2013

Allah tu Maha Adil & Lebih Mengetahui..

Hye semua..

Lepas aku habis pantang & dah nak start kerja.. 
Adik-adik aku & mama jaga Alya. 
Ngam-ngam adik-adik aku nak naik semester, Allah tolong aku dengan mendekatkan aku dengan Jannah *member masa kat UNIKL. Tolong jaga Alya.  Makan sama-sama*jimat dengan gigih & semangat aku time rest, pump susu. 
Dia selalu paksa aku pump. Dengan paksaan tu lah. Anak aku dapat susu ibu sepenuhnya..

THANKS BEB! =')

Cerita balik memang menangis.

Dengan dia juga aku terjebak! Haaaa terjebak apekah?
Hehehe..

Herbalife laa~

Aku start join saje-saje sebab mama nak makan & untuk senang aku beli.

Yelah barang herbalife mana ade jual tempat biase-biase & kalau nak pergi HQ kena jadi ahli. 
Nak murah pon kena jadi ahli. Siapa yang tak nak makan murahkan?

Dari harga 25% diskaun.. aku terus naik 35% WOW!!!!

Aku mula jadi ahli pada Aug 2012 masa tu tunggu masa je nak bersalin

kan dah sarat!!

Then aku beli je macam biase tanpa menghiraukan Vpoint.
Mama dah rasa kesegaran badannya after cuba herbalife, why not aku pulakkan..
Tak sangka dengan ajakkan Jannah aku boleh pulak terSCORE 35% hehehe.

Why herbalife?

Ianya sebab ANAK aku..

nak jadi macam aku? JOM!

pengedar bebas herbalife, pengedar bebas herbalife malaysia, pengedar bebas herbalife cheras, pengedar bebas herbalife sungai besi, pengedar bebas herbalife desa tasik, pengedar bebas herbalife bandar tasik selatan, pengedar bebas herbalife TBS, pengedar bebas herbalife bukit jalil, pengedar bebas herbalife sri petaling, harga herbalife, testimony herbalife, pakej herbalife, PGRM, TBS, Terminal Bersepadu Selatan, Diskaun Herbalife

Bersambung..