Showing posts with label Weight Lose Challenge. Show all posts
Showing posts with label Weight Lose Challenge. Show all posts

Thursday, May 22, 2014

Pertandingan Turun Berat Badan 2014

Hye semua..
huh lama tak bercerita pasal pertandingan ni..
last cerita masa ni

sangatlah lamanya..

this year dah 3 kali kami jalan pertandingan ni.

Hanya 2 minggu sahaja korang akan dapat..

  • Analisis Kesihatan Badan 
  • Nasihat Khidmat Jurulatih Peribadi 
  • Info Pelan Pemakanan & Informasi Kesihatan 
  • Khidmat Analisis Susulan Peserta 

SECARA PERCUMA!!

perserta yang mempunyai rekod peratus (%) turun berat badan tertinggi dalam tempoh bertanding (2 minggu) akan memenangi Hadiah Wang Tunai. Syokkan..

ni antara peserta yang berjaya menurunkan berat badan

Season 1/2014
Season 2/2014
Season 3/2014

berbeza dengan season 1,2 & 3.. Season 4 kami open sekali untuk coach.. bukan hanya peserta, coach juga masuk bertanding. Di sini kita boleh tengok tahap disiplin seorang coach.. huhuhu barulah adilkan kan kan..
keputusannya...

mana coach? mana peserta?.. yang pengang F1 tu coach ye kawan2 hehehe

menarikan? Yang tak menang tu bukannya sebab tak turun berat badan..semua dapat turun berat. Cuma yang menang ni dorang usaha lebih & lebih sikit disiplin ^_^

InsyaAllah kami akan adakan lagi.. & akan umumkannya kemudian



Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini