Music

 Lirik  ini adalah link dimana aku copy lirik-lirik lagu yang aku suka dengar pada masa aku tengah copy tu lah. hehehe.. tak semestinya ini fav aku. Asal aku suka, aku cari & aku paste kat sini. Saja-saja mengisi masa. Karang ashik bercerita je macam bosan jugakan.. di MP3 pula ade yang link kan dimana boleh download lagu tersebut. Tak semua lagu yang ade lirik ade MP3 =).

okes semoga terhibur

Comments

Popular posts from this blog

Kereta Town..|auto =)

Aku di 2016 - Mengandung no 3

Galaxy Tab 3 Kids 7.0 (Wi-Fi)