Posts

Showing posts with the label phone

Galaxy Tab 3 Kids 7.0 (Wi-Fi)

Image
Hye semua..

Punyalah lama aku ambil masa nak sambung cerita..
Sekali sambung pasal handphone pulak..



boleh la boleh la..

Saje nak review pasal this phone. Sebab nampak menarik..
Sebenarnya aku pon belum tengok depan-depan.. sebab belum ade yang order.
Mungkin sebelum hujung bulan ni kami (azalyne enterprise) akan dapat tender handphone..
InsyaAllah.. boleh la tengok =D

Malas bebel panjang *padahal ni pon dah panjang










Network/Bearer and Wireless ConnectivityData Only Device802.11a/b/g/n 2.4 + 5GHz SupportWi-Fi Direct availableA2DP, AVRCP, OPP, HID, PAN SupportDLNA AvailableKIES, KIES Air availableChipsetDual Core Application Processor1.2GHz CPU SpeedSensorsAccelerometer, Geo-magnetic, Light Sensor SupportConnectorsUSB 2.0 support3.5mm Stereo Earjack availableMicroSD (up to 32GB) External Memory SlotMicro USB (5V, 2A) availableAudio and VideoVideo Format: H.263, H.264, MPEG4, WMV, DivXFull HD (1080p) Video Playback available (when connected to a Full HD (108

Ia Samsung Galaxy Grand - I9082

Image
Hye semua..

Kali ni aku berblogging via
Samsung Galaxy Grand..
Memang Grand..hahaha
Besar macam note.

Tapi jenuh nak menaip
Jauh jarak eh kih2
Kenapa aku pilih Grand?
Sebab..ianya grand!!!!
Hahhaa tidak2.
Sebab dia 2 sim & beso Kalau ade kelebihan mesti ade kekurangankan.. Kekurangan pada camera..
Tak berapa bila berada dalam mood yang low..
Contoh kat kedai makan waktu malam huh!
Kalau pkai flash terang sangat..kalau tak pakai malap sangat ma! Speaker..tak de bass.
Kalau buka kuat macam tong pecah.. Tak pe lah. Aku terima kekurangan mu hehheeh.. yang penting Grand memang laju! I Like! ♥♡♥♡♥

Ciri-ciri: 
2 sim (yang penting tak perlu potong)
Camera 8.0 MP camera depan belakang & ade flash
kebesaran & kelebaran 143.5 x 76.9 x 9.6 mm (5.65 x 3.03 x 0.38 in)
Berat 162 g (5.71 oz)
Os Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean)
creadit to GSMArena

Maaf jika ku tak setia

Image
Maaf..
itu je yang mampu aku ungkapkan..
dulu aku beria ingin bersama..
tapi sekarang..

aku akui aku bukan seseorang yang setia..
bukan aku tidak mencuba
tapi apakan daya



selamat tinggal


























Samsung Galaxy Ace..




aku bakal bersama BlackBerry Curve 9360

hahahaha senget dak AreGya!


creadit to GSMArena & GooGle

Sayang 1, Ira 1..

Image
ceh23 poyo jer..hahahhaha
poyo3 pon bli samer juga..

macam adik beradik kembar lak..
nak samer..

GEDIK!!




agak2 mne aku pkai kaler aper?

mula2nya En.tunang beli dulu..
than aku rase lawa lak..
aper lagi..
call abah..

"Along nak juga...abah"

balik dari kerja dah ade..tinggal bg duit jer..hahahahaha

abah jual hp..anytime jer blh angkot..
kan senang tu..

yang belum kuar pon aku blh pakai dulu..*gile bangga