Posts

Showing posts with the label MARA

Cuti tapi tak rest..

Image
WARNING!– entry ni macam diary..panjang & boring..


Ahad – 3 Okt
“Huh seronoknya esk x keje..so rest le cikit..tapi x blh bgn lambat gak esk ade hal..ehmm.” Ni la mula2 yang bermain kat kepala hotak aku..bgun pagi.. bgun pagi.. bgun pagi.. bgun pagi.. bgun pagi..zZzZzZ


Isnin – 4 Okt
Ti tit..
Msg from Ida ‘Mak’
Ajie kite orang kuar kuar kul 7:30..

“oit ni da pukul 7:15..!!! cis!!” giler aku lari p mandi siap2..

“abah2..blh antar along hntar along tak g masjid jamek?”

“ko nak g mne?”

“hr ni amek jubah.”

“ok je..da tak jauh dr IPK tu”

Ape lagi merempit la…hahahahaha..lps salam abah aku lari2 mak..*gilos! bukan lari2 anak ke? Ke stesen
Hasilnya..aku sampai dulu & 1 Jam jugak r aku tggu yang len..

Mula2 aku sorang

Then kak wa sampai

"Hye..saye kak wa..."*bj kelabu mata bolat..huhuhu
Then baru yang len sampai..

Sbb nak g same2 tak pe tggu juga kwn2 sampai sume ade..

Tgk ni…sempat lagi….

giler camera ke giler pose mcm ni?


Ni dalam city campus after dapat jubah..eh mane mak???


Da setel…