Showing posts with label picture. Show all posts
Showing posts with label picture. Show all posts

Tuesday, November 15, 2011

Saturday, October 29, 2011

Canggih sangat!

Hai semua.
Cetengok gambar ni.
Rumah ke kubu pertahanan?

Hehehehe


















Ehsan email..=D

Thursday, October 27, 2011

ReView da MoMent –MisI beraya

Hai semua

akhirnya...

Selesailah sudah cerita review aku..punya la lambatkan.
Hehehe tak kisah la janji aku da selesaikan ape yang aku nak tulis..
Untuk yang baru mendarat dan nak tau review aku, korang boleh click ni

ReView da MoMent ^_^
ReView da MoMent II
ReView da MoMent – Raya 2011

Dan yang terakhir

ReView da MoMent –MisI beraya *yang ni lah!

Fuhh! Dah macam komik dah hahahahahah..lantak la.. layan aje!
Okes lepas dah beraya dengan family, aku sempat menghabiskan bulan Syawal ni dengan beraya sepuasnya*puas ker?

Tarikh-tarikh aku dah tak ingat yang pasti aku sempat jumpa sahabat kat Rembau huhuhu..tu pon da nak tengah malam jugak aku sampai rumah dia. Nasib ade makanan lagi..tapi tak de gambar la pulak.

“sorry ye Bid. Nanti next time aku datang siang kite snap gambar weeeeeeeeeeee”


Next, aku beraya dirumah Fatimah di area sungai besi ni juga

DSC_0312
Cinta Kolestrol..hahahaha tumbam tul aku

DSC_0322
Tuan rumah yang paling depan skali..=D


Hari yang sama tapi agak dah petang, aku sempat beraya dengan kawan yang join ke rumah Timah tadi sekarang ke rumah Cik Ana kat Semenyih pulak..tak lame pon singgah..tapi sempat la aku makan 3 kali tambah hahahaha sedap r Soto!

DSC_0329
Cik Ana 2 dari kanan & kembarnya Ain 3 dari kiri


Lepas tu dah tak tau nak pergi mana, pada hari lainnya pulak, aku beraya di rumah makcik sebelah rumah mama buat open house..Makcik ni memang tiap-tiap tahun buat..murah rezeki makcik ni. Tak de gambar sangat gambar dak angah je banyak..gambar aku ni je

DSC_0351
besarkan ini budak..hohoho


Bila dah raya keberapa tah seingat aku sebelum aku demam..Aku sempat beraya di rumah Falah..Lame seh tak jumpa. Faiz pon datang juga..Havoc la kejap..Da kawen ni tak de la aku boleh join semua kawan-kawankan. Tapi ini pon dah cukup bagus sekurang-kurangnya aku tak terputus kawan. Thanks kat suami ku Popopoi yang sporting ngeeeeeeeeeee

DSC_0405
berjumpa kembali kami =)


Dalam musim raya ni juga aku & sorang lagi member ni sibuk nak buat re-U. yang tick attendant mmg ramai tapi yang datang…

DSC_0480
Kami berempat same tempat study dulu..huhuhu

DSC_0514
perasan tak ade kasut pelik kat sini?

DSC_0573
makan time...mesti makan

Memang terbaik la yang tick attendant tu.
Walaupon ini je yang ade aku happy. Enjoy bangat ni!


1st time..aku pergi rumah terbuka Linda..huhuhu

“TQ Lin!”

Aku datang dengan si kenit family..memang rancang nak pergi sama pon sebab aku tak tau rumah Linda. Lagi pon, sebelum ke rumah Linda, aku memang nak beraya rumah Mak Mrs Donat pon. Maklumlah dah lame sgt tak jumpa mak..hehehe. Tapi..tak teringat nak snap gambo dengan mak =(

DSC_0616
Aku dah macam ibu-ibu mengandungkan..macam je la..=(


Lastly..misi beraya berakhir ke rumah Zimah. Sempat jumpa Mummy Niza.. Masa ni ramai pkatan aku bawa hahahahha. Zimah buat open house siap ade khemah..hamek ko dah macam ko nak tunang je Zimah oi!

DSC_0672
Zimah & Niza*bakal mummy

DSC_0675
rombongan yang aku bawa ke rumah Zimah..abaikan muka aku yang pelik itu..masa ni aku tengah demam =(
Ade lagi rumah yang aku jelajah tapi tak de gambar, macam rumah Azreen *siap belajar make up lagi huhuhu..Rumah mas. Sape lagi ek? Aku da lupa. Ada rumah yang aku nak pergi tapi tak sempat. Sorry ye. Rumah umi *makcik aku pon belum sampai lagi..Insyaallah..kalau ada rezeki lebih lepas Raya Haji nanti along sampai ye umi..=D

Friday, October 21, 2011

ReView dA MoMeNt ^_^

Hye semua..

sihat tak korang? aku tak bape nak sihat la *cian tak? huhu
da lama juga aku tak membebel kat sini kan?
well bz ma..*ye ke? was2 jap hahahaha

Cerita pasal puase & raya aku belum habis lagi aku ceritakan*walaupon sekarang da nak masuk raya haji

tak kisah la.. kalau yang slalu ikot pasal cerita aku*khas buat yang ikot la.. mesti tertanya-tanya..asal diam je kan..
aku ade je.
cuma agak keletihan nak mengedit pic.
xsempat nak bercerita.
sebab masa aku agak pack.

ni pon ade orang mintak pic2 yang aku snap..aduh tak mampu sih nak update!
*lps ni klu snap pic jgn buka fb klu x org tnya mana gambar..hahahahah

tapi yang ade add fb aku korang boleh tengok je aku update status..bukan main gedik lagi aku di situ hahahaha..

ok, now aku nak sumbat cerita2 yang belum aku sumbat.
mari layan..*walaupon da basi ngeeeeeeeeee



| BERBUKA BERSAMA - BMI's FAMILY |

Akhirnya berjumpa juga kami.
Walaupon tak semua yang join,
Walaupon susah nak deal..
Walaupon masing-masing ade hal sendiri..
Tapi di sini hari ini kami dapat bersama
Menghidupkan suasana
Mengimbas kenangan bersama
Melerai rindu.

Wahhhhhhhhh bahagianya..

Thanks korang!!

candid

cats

makann

DSC_0678

DSC_0676



| BERBUKA BERSAMA - LOTUS's FAMILY |

Selang beberapa minggu aku join berbuka dengan ahli keluarga tempat koje aku lak berbuka..sedih masa ni Popopoi aku berbuka kat umah mama..*rasa macam kejam lak tinggalkan dia..

sekejap je..lepas tu aku balik..tak besh r Popopoi xde..windu dia!!

cats
anak dara sumenya huhuhu aku tak tergolong da

DSC_0777

DSC_0760

DSC_0753

DSC_0729

DSC_0724

DSC_0721

DSC_0718

DSC_0697

DSC_0685

DSC_0683
mereka yang hadir...

DSC_0690
lastly dak ipan!! comey


panjang gak review aku ek? penuh dengan gambar je heheheeh.. nnt tunggu review seterusnya karang tenyeh banyak banyak-banyak terbelahak lak hahahah..
daaaaa~

Sunday, September 11, 2011

Cerita Bulan Puase – Berbuka bersama

Hye semua

Hari ni aku & team photo gedix last month berkesempatan berbuka bersama.
Kami ni bukan duduk dekat2 tau.

Tapi selagi ade ruang kami tetap nak berjumpa & berkongsi moment bersama.
Kali ni kami still pilih area Selayang tuk berjumpa.

Nape selayang ek?

Entah..hahahahaha

TARIKH: 7 AUG 2011
TEMPAT KEJADIAN: AREA SELAYANG MALL
YANG TERLIBAT: 1 PASANGAN SUAMI ISTERI, 1 PASANGAN BERTUNANG, 4 ORANG SINGLE BUT NOT available..

DSC_0575
baru sampai kedai

DSC_0574
maintain ceria walaupon dalam hati da tak sabar nak makan

DSC_0577
boleh lapar dibuatnya..adeh!!

1 cat
candid sebelum makan
2 cat
candid selesai makan..amek ko tersandar teros huhu


sebelum balik kena ade gambar

DSC_0628

DSC_0626