Posts

Showing posts with the label picture

My White Little AngeL

Image
Nurul Umairah =)

Canggih sangat!

Image
Hai semua.
Cetengok gambar ni.
Rumah ke kubu pertahanan?

Hehehehe


















Ehsan email..=D

ReView da MoMent –MisI beraya

Image
Hai semua

akhirnya...

Selesailah sudah cerita review aku..punya la lambatkan.
Hehehe tak kisah la janji aku da selesaikan ape yang aku nak tulis..
Untuk yang baru mendarat dan nak tau review aku, korang boleh click ni

ReView da MoMent ^_^
ReView da MoMent II
ReView da MoMent – Raya 2011

Dan yang terakhir

ReView da MoMent –MisI beraya*yang ni lah!

Fuhh! Dah macam komik dah hahahahahah..lantak la.. layan aje!
Okes lepas dah beraya dengan family, aku sempat menghabiskan bulan Syawal ni dengan beraya sepuasnya*puas ker?

Tarikh-tarikh aku dah tak ingat yang pasti aku sempat jumpa sahabat kat Rembau huhuhu..tu pon da nak tengah malam jugak aku sampai rumah dia. Nasib ade makanan lagi..tapi tak de gambar la pulak.

“sorry ye Bid. Nanti next time aku datang siang kite snap gambar weeeeeeeeeeee”


Next, aku beraya dirumah Fatimah di area sungai besi ni juga


Cinta Kolestrol..hahahaha tumbam tul aku


Tuan rumah yang paling depan skali..=D


Hari yang sama tapi agak dah petang, aku sempat beraya dengan kawan …

ReView dA MoMeNt ^_^

Image
Hye semua..

sihat tak korang? aku tak bape nak sihat la *cian tak? huhu
da lama juga aku tak membebel kat sini kan?
well bz ma..*ye ke? was2 jap hahahaha

Cerita pasal puase & raya aku belum habis lagi aku ceritakan*walaupon sekarang da nak masuk raya haji

tak kisah la.. kalau yang slalu ikot pasal cerita aku*khas buat yang ikot la.. mesti tertanya-tanya..asal diam je kan..
aku ade je.
cuma agak keletihan nak mengedit pic.
xsempat nak bercerita.
sebab masa aku agak pack.

ni pon ade orang mintak pic2 yang aku snap..aduh tak mampu sih nak update!
*lps ni klu snap pic jgn buka fb klu x org tnya mana gambar..hahahahah

tapi yang ade add fb aku korang boleh tengok je aku update status..bukan main gedik lagi aku di situ hahahaha..

ok, now aku nak sumbat cerita2 yang belum aku sumbat.
mari layan..*walaupon da basi ngeeeeeeeeee



| BERBUKA BERSAMA - BMI's FAMILY |
Akhirnya berjumpa juga kami.
Walaupon tak semua yang join,
Walaupon susah nak deal..
Walaupon masing-masing ade hal sendiri..

Cerita Bulan Puase – Berbuka bersama

Image
Hye semua

Hari ni aku & team photo gedix last month berkesempatan berbuka bersama.
Kami ni bukan duduk dekat2 tau.

Tapi selagi ade ruang kami tetap nak berjumpa & berkongsi moment bersama.
Kali ni kami still pilih area Selayang tuk berjumpa.

Nape selayang ek?

Entah..hahahahaha

TARIKH:7 AUG 2011
TEMPAT KEJADIAN:AREA SELAYANG MALL
YANG TERLIBAT:1 PASANGAN SUAMI ISTERI, 1 PASANGAN BERTUNANG, 4 ORANG SINGLE BUT NOT available..


baru sampai kedai


maintain ceria walaupon dalam hati da tak sabar nak makan


boleh lapar dibuatnya..adeh!!


candid sebelum makan

candid selesai makan..amek ko tersandar teros huhu


sebelum balik kena ade gambar