Posts

Showing posts with the label Doraemon

An An An Do rae mon ~

Image
hye semua..
Agak lama tak membebel..
macam biasa, alasan tak sempat hehehe
siyes beb,
baru je buka laptop 

Aku ni lagi suka menghapdet pakai lappy dari handphone..
sebab memang rasa rumit.
kalau pakai lappy ni nak edit2 laaa~juuu~ je.
terima kasih kepada incik mouse yang sangat berjasa.
tanpa dia memang cacat aku nak meng edit =p
tak lupa juga cik puan Acer aku sayang korang!!

lama dah cik puan Acer aku.. 2007 ~ sekarang..

eh! lupa daratan pulak.
terima kasih sangat-sangat kat incik suami a.k.a incik kekasih hati
sebab dia daftar & bayar streamyx tiap-tiap bulanlah aku dapat berblog
mmmuah mmmuah mmmuah

berbalik pada tajuk..

sebenarnya aku, incik suami & gula-gula hati pergi pameran ni last year lagi.
tak silap aku 30 DEC 2014..
lama juga aku ambil masa nak pujuk incik suami pergi sini..
pergi sini bukan sebab anak, tapi sebab emak budak yang teringin nak tengok
aku beli tiket awal tapi pergi bile free.. boleh tak macam tu..
masa dapat tiket tu waaaahhh beshnya!!! Macam tak …