Posts

Showing posts with the label BiRthDay

Happy New Year! Happy-happy Holiday..

Image
Hye semua..
Update sikit entry semperna New Year 2014
Update sikit sebelum 2 Jan - kang dah basi pulok..huhuhu
Tunggu tak tunggu ia muncul juga
Sedar tak sedar pon ia muncul juga

itulah dia tahun baru..tah ape-apelah ayat =P

for the 1st day this year punya story

1 Jan ni.. besday Mommy Linda DaBomb huhuhu member masa sekolah menengah.. untung la sambut Besday time New Year.. siap ade bunga api lagi..weeeee~


Next pulak.. mommy to be ni dah jadi mommy dah..
Baby yang Due 31 Dec 2013, keluar 12:02am 1 Jan 2014..Dan jadi baby new year.. Alhamdulillah..


Aku? biase je.. new year berjima dengan suami & anak le.. esok incik suami dah koje..
hehehe..
Lepas ni semua barang naikkan? huh seram.. kena keje kuat. Lagi kuat lagi naik..cmno?
Nanti story lagi.. nak pergi kerja pulak

Happy Belated Birthday Busu =D

Image
14 FEBRUARY 2012

November's Wedding

Image
Hye semua..
Ada baik?
Nasib baik..
Kalau tak baik?

tak baik tak sihat, or tak baik..tak baik r...

lalalalala~ mengarut sudah.

okes2..
sebenarnya..Dragon ball ade 7 biji..
Eh..bukan..

sebenarnya, nak bagitau, November dah nak melabuhkan tirai..
Dalam bulan ni, ada dua tarikh cantikkan?
siapa perasan?

11.11.11 - Jumaat
20.11.2011 - Ahad

macam biasa, orang akan mengabadikan tarikh ni untuk hari berbahagia dorang.
tapi bagi aku tak de ape pon. hanya tarikh. hehehe tak kisah la kan..
Janji kalian bahagia..

bulan ni juga, dalam rumah aku ada 2 orang yang sambut birthday,
Alie & Mimien
*rugi laa 1 kek 2 org huhuhu

Bulan ni juga kira bulan aku & Popopoi*En Suami Merayau2 memenuhi undangan perkahwinan kawan-kawan. wuwuwuwuwuwu *mana yang tak sempat tu maaf ye.

jom tengok pasangan bulan November...

Intro je dah muka kite orang huhuhu..pengantin agak bz so ni je picnya. dengan pengantin tak sempat

Inilah pengantinnya Fairuz & Pasangan ( 12 November)


Next day, Mubin & Pasangan..Pupul t…

Happy Birthday Syamin

Image
hye semua..

wuwuuwuww
aku dah terlambat...publish
wish dah lame dah..

Happy belated bday Syamin..

14 November

haa 1 target ko dah tercapai..
so, teruskan melangkah =)
chaiyok2! girL


mimien & anep (kiri)

Happy Birthday Azlie

Image
TODAY IS..

10 NOVEMBER 2011



Selamat Hari Lahir Azlie..
Hari ni Genaplah 14 tahun umurnya.

Along doakan yang terbaik untuk kamu. ngeeee hadiah?? entah tak tau nak bagi ape. hahahaha tengok la nanti ye. Study bebaik next year dah nak PMR ooo..

Happy Belated Birthday Lynda..

Image
Hye semua..

Ape la aku ni baru nk wish.. huhu
Baru nak wish kt cni r..
Wish yang betul2 da lame da..

Ade la hadiah..
tp hadiah yang xblh di rs..ngeee ape agak2nya ye




to

my

beloved

sis..


Happy Belated Birthday.. May ALLAH BLESS YOU..amin..


Aslinda

Smiles and laughter, joy and cheer
New happiness that stays throughout the year
Hope your birthday brings all these and more
Filling life with surprise and joys galore!

14 Feb Kami sambut =)

Image
hye semua..

tarikhnya jatuh pada 14 Feb

tahun ni da 2011..

makanya dia da 35thn..yey yey busu da tuo..huhuhu

kek latte..xbuat tp beli huhuhuhu

tuan punya bday..bukan yg pupul tu tapi yg DIGI tu..aahahahah


"Selamat Hari Jadi..
Selamat Hari Jadi..
Selamat Hari Jadi Busu..
Selamat Hari Jadi.."

Happy Belated Birthday Durani

Image
cayang sowi lambat publish..
da lame nak buat ashik lupa..
semalam dapat pic besh makanya MESTI PUBLISH..huhuhu

apa-apa pon semoga secepat ikut langkah kami..

Happy Belated birthday DURANI FAUDZILAH
25 yr opss..huhuhu

Happy Birthday to you..Faiz

Image
" hye..saya FAIZ NUR HAMZAH...
yup that my name..

hari ni (23 Oktober 2010) besday saye.."

hahahahaha act ni ayat aku... aper2 pon aku nk wish happy besday kat dia..

rindu btl nk kne kan dia..huhuhuhu thn lps sambut kat hostel.

meriah..

ape kite org buat???

rahsia.....

yang penting tu kenangan... kan faiz..huhuhuhuhu

Happy Birthday to you..Zetty

Image
ase macam da lambat je..hahahahah..sowi ye Cik Comey..
Sebenarnya party*partyr sangat dah dibuat awal..
wish pon da wish awal masa party n

by sms (16 Okt hr tu) -tepat2 bezday dia..
by facebook (17 okt hr tu)

hari ni baru nak post entry..

amacam meriah x bday cik comey ni?

huhuhuhu

ni je yang mampu..hahahaha

hadiah???

Kek & Ayam - done (masa party)
something yang berbalut - otw*abang posmen tolong hantar selaju mungkin ya.. =)




Haluuuuu..Selamat Ulang Tahun yang ke ...

1. Semoga di murahkan rezeki..
2. Di lanjutkan usia..
3. Di beri kesihatan yang baik
4. Di beri kekuatan & kesabaran menempuh segala dugaan & cabaran hidup..
5. Be a best student.. “ingat..kesenangan akan datang selepas kesakitan”

Sorry cz I’m late…bz sgt..*tah ape yang bz pon x tau..huhuhu

Hadiah ni murah je tau..aku tak tau nak bagi ape..hari tu Ila dab g..so aku nak bagi juga. Actly aku mmg dah nak beli b4 g Melaka hr tu lagi..tp tak teringat..hehehehe..aper2 pon hope ko suke.

Daaaaaa…. Love u soooooooooooooooo much…


muax!

Mee Kek & Ayam..

Image
uik apekah..

begini..

awah aku..

ok2 start..
mee..mase g umah ila, kite org di hidangkan mee goreng..kebetulan masa tu..raksakse ni tengah lapo..dua kali tambah *aku pon..huhuhu
kek..act besday budak ni lambat lagi. tapi sebb sume da ade. so ape kate kite sambot je..xde r lambat sangat dalam bulan ni jugak *16 Okt
Ayam..b4 balik ke rumah masing2..kami *zet, aku & tunang
di hidangkan ayam yummm yummm *pic ayam xde tau..huhhuhuhu

gitu r citernya..

seronok sgt. bnyk kali da nk jmpa sesamer..
ade je hal..
tp..hari ini kami dipertemukan..*akhirnya

for our dearest*btl ker eja ni? huhuhu

"Hey Happy becoming b'day ya...Hope kamu enjoy dgn majlis yg ringkas ni..kek sedap lorh lupa nak bawa balik..hahahahahha. thn dpn ko kne sambot b'day kami pulak..ha ingat tu!!*giler kejam kwn2 ko..
Nway we re love u so much..FRIEND4EVA =)"


sangat3 cumel.....

muka becoming b'day girl

hidangan mee goreng..nampak???

gedik je muka aku..huhuhu

walaupon jauh kawan tetap terus =)



**p/s: de pasan x a…

Happy Birthday to you..

Image
Ha..sbb aku da lame (lame ker?) tinggalkan blog so aku xsempat nk update senarai-senarai birthday yang ade dalam simpanan aku…bermula dari

Nur Abidah -21 July


















“Hye..thn ni aku tak sempat nak hadiahkan ko ape2. Nak jumpa pon da susah. Ko pon da g oversea (Sabah). Hope 1 hr nnt kite dapat jumpa n boleh together2 n bergosip macam dulu..hahahhaaha selamat hari lahir”


Norhidayah @Diode – 3 Aug
























“Oit! Aku ingat aku je sepsis raksaksa..upenya aku de gak kawan yang lagi t-rex dari aku..ngahahahahaha..beb sory ye lambat inter-prem muka ko..tp aku da wish pada hari tersebutkan…tahun sudah aku smbut birthday ko dengan linda kat hostel tapi sekarang masing2 da bawa haluan masing2..(seedy jap! Hahahahaha). Ape2 pon selamat hari lahir..dari kawan ko resister..hahahahaha”


En.Tunang – 4 Aug
























“Sayang ku yang bucuk..huhuhu. This year xde hadiah lorh..Banje makan je k..Happy bezday bucuk cyg mmuah mmuah..=P”


Abah – 9 Aug


















“Happy bezday to you, Happy bezday to you, Happy bezday to Abah.. Happy bezday to you…

HapPy BeLaTed Bezday

Image
Happy belated birthday to Nurliana
*itu kawan saye dari darjah 4 huhuhuhu picth dia saya rembat bari facebook beliau hahahah..yang ats sekali picthnya..(jarah marh ye sebab aku suda potong ini picth)


Happy belated birthday also to Aledza
*itu adik saye..ngeh3. Yang pakai baju kaler pink..simple je orgnya
psst: yang pakai bj hijau tu menyibuk jer..hahahahhahaha

Sebenarnya da lame nak masukkan..lupe r plak..Nway aku doakan korang berdua bahagia..amin..

date of bezday: 13 July


SeLaMat UlaNg TaHUn YaNg Ke-22

Image
kredit to wanie cz rebat kat fb dia..*jgn mrah ye
Ratu hati ku...Rasyidah Awang.. hahahahaha

AWAN BERARAK CERIA
TIADA TITIS HUJAN
POHON MELAMBAI
TANDA SOKONGAN
KUSUSURI PERJALANAN
BERTEMANKAN SENYUMAN
DI HARI LAHIR MU

SELAMAT HARI LAHIR
IRINGAN DOA KU HULUR
BERSYUKUR KEPADANYA

USIA MU IBARAT MUTIARA
TIADA BERGANTI LAGI
HIASKAN IMAN BERSULAM TAQWA
AGAR SEMPAT MENGUCUP
HARUMAN SYURGAWI



*petikan someweb tp tau web mane kreadit to the web :P

*Syida Ag xreti bermadah..tp Ag cuba tuk cri something tuk syida..ok r kan..hehehehe..love u sokmo

SeLaMaT HaRi LaHiR LyNDa

Image
nampak kekanakkannya.. Sekarang Da 18thn..


TodaY bEzDay Budak ni..AGaK2 Ni Sape?
aDik Gue Lorh..aDik bEToL r...
McM PeLik Je aDiK LgIk CntiK..hahahahah
XpeNtiNg Tu..
YanG PenTinG 1 IbU 1 Bapa..


"HaPpPy bESdaY LYnDa..BeLajo BeBeTuL..Ko msTI BoLEh WaT LaGi BeTTer DaRi AkU..SaYaNg Selalo..HaDiah aKu BaGi SimPan BebaIk K..hahahahahaha"


HaPpY BiRtHdAy

Image
Yeyh adek da Beso..hahahaha
Selalunya kAt asRaMa Blh KnekaN org
Tp sumE tu KeNanGan..

HaRi ni AKu Nk WisH
HapPy BiRtHdaY 2 LiNDa..



:: sowi r My prEn..puNYa r Ko cAll aKu td..Cikit Pon akU x Wish..Tgh kusuT kit Lorh..Jgan maRh Ya..dr Awal bLn aKU Da set "Bln ni bEzDay LinDa" Tp bilEr hr sebeNar NyaRis2 Lupa Nk Wish..soWi Seh..::

~ kek untuk ko ~

22 NoveMber yg LaLu

Image
Yeh..selamat HarI tUa buat dua insan ini..





Hr ni jg hari yg bermakna buat 2 insan ini. Selamat Hari Berbahagia (betul ke ni??)
buat amalina + omar..
aku jd pengapit yg x bertauliah jap…hahahaha..
“Nat congrat 4u..n thankz jemput aku”

Clik2..dgn PenganTin..

entah anak sape aku pinjam..huhuhu


berseri muka pengantin sebelum ijab kabul


antara yang hadir (kanak-kanak riang)
Pengantin & Pengapit..(ehmm xlme r yg sebelah tu..huhuhu..InsyaALLAH)

November lagi..Perjalanan mengimbau kenangan lalu..

Image
Ni r 1st time aku jejakkan kaki ku ke Tanah Penang..
Walaupun aku g mner2 pun (just dok dlm ILP),
Aku puas..
Org len de skandel de kete..blh r rayau Penang..
But unfair..klu nk g, g sume..
Kate pun kursus under Kolej..bw r sume..
Klu kursus persendirian ye gk..

Kepada yg mayau jauh2 round2 Penang tu bw r buah tangan tu kami..
(cian kami kt dlm ni..)
Susah smer susah r..
Ape da..

Kepada pengampu pengipas terhandal..
Syabas n tahniah..anda mmg perfect..
Wa caya r sme lu.. woW PaNaZ (dgn GaYa GedIk)

Next time wad a nek pangkat wa join ok..
Skrunk wa prebet lg..
Hahahhaha..
Ok LADIES..jgn luper join da club..

Ms aku kt ILP ni..teringat lak aku ms aku di ILP dulu..
Bhgianya..
Tp yg bezanya aku agk degil sekrg..
Dulu aku selalu ikut peraturan..
Tp skrg aku PEMBERONTAK

Let’s see my album…
CLiCk2 wiT..


Huh sungguh bergaya aku..kuang kuang
1st day di ILP ni kat Dewan Makan


wah..aku da mula try pakai selendang..amacam?? Falah ni ske rosakkan pic aku!!!










Team gudIk2..sKe r Wan..ramai dok yg minat..




Ni aku yg design snap camn…