Posts

Showing posts with the label Hot

You Look Stupid & Retarded

Image
Hye semua

korang baca ni..
agak seram..
aku pon baru tau pasal ni..

so aku copy paste nak share kat cni..

ok , rasanya dah cukup lama tak bagi panas tentang isu PEREMPUAN , amacam ?
.kondem ? hentam ? yeah , memang pon sebab alang-alang kita bagi nasihat sekali pada diorang ~ .suka tak suka , im keep going on with my entry about this topic :KENAPA KEBANYAKAN PEREMPUAN POSING MAUT KALAU BERGAMBAR.lepas mas survey dan research sikit pasal benda nie , half perempuan (budak-budak zaman sekarang) kalau bergambar mesti akan buat beberapa posing maut laa , ~NOTA : gambar diperoleh dari google , so its not my fault yeah kalau korang terfemes jap ( :
1. Mulut Muncung ( Duck Face ).okeh , ini research paling senang , korang google je apa maksud mulut muncung , dan satu jawapan jer yang akan ada iaitu CamWhore..apa makna dia ? kamus kamus kamus
cam = Kamera ,
whore = Sundal , so gabung ?????
.rasanya dah cukup ramai orang buat entry pasal Duck Face nie ~
2. Jelir Lidah
.ok , pasal jelir lidah nie , dah c…

Lady Gaga Bawa Amalan SYAITAN

Image
peringatan! open ur eyes..baca dengan minda yang tenang. Kompom peminat Lady Gaga maki aku. Aku membaca, sampaikan & berkongsi ape yang aku da baca dan tengok OK!




Ha..jalan punya jalan aku jumpa juga cerita ni..
Dulu kawan aku bercerita..
lagu bad romanance ada mentera di dalamnya..
kat mane?

kat lirik ni...

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Rah dalam bahasa mesir purba bermaksud Tuhan /Matahari yang di sembah
cerita lebih detail*tq to hamiasraff for da info

uik macam tu plak.
pergh gile..aku ske r menyanyi lagu..music besh
skali..amek ko!

tu baru pasal lirik..
kat sini pula pasal video klipnya..*tq to asphaq for da info

Tak cukup dengan tu..sekarang kan lagu Alejandro
layan je kan dengar lagu ni..
mula2 aku dengar macam krisis dia dengan Alejandro*tak tau r pakwe ke suami ke skandal ke..
tup2 Alejandro tu bukan manusia..
haa?!?!?!!

koran…