Showing posts with label Hot. Show all posts
Showing posts with label Hot. Show all posts

Tuesday, August 2, 2011

You Look Stupid & Retarded

Hye semua

korang baca ni..
agak seram..
aku pon baru tau pasal ni..

so aku copy paste nak share kat cni..

ok , rasanya dah cukup lama tak bagi panas tentang isu PEREMPUAN , amacam ?
.kondem ? hentam ? yeah , memang pon sebab alang-alang kita bagi nasihat sekali pada diorang ~

.suka tak suka , im keep going on with my entry about this topic :

KENAPA KEBANYAKAN PEREMPUAN POSING MAUT KALAU BERGAMBAR

.lepas mas survey dan research sikit pasal benda nie , half perempuan (budak-budak zaman sekarang) kalau bergambar mesti akan buat beberapa posing maut laa , ~

NOTA : gambar diperoleh dari google , so its not my fault yeah kalau korang terfemes jap ( :


1. Mulut Muncung ( Duck Face )

.okeh , ini research paling senang , korang google je apa maksud mulut muncung , dan satu jawapan jer yang akan ada iaitu CamWhore.

.apa makna dia ? kamus kamus kamus

cam = Kamera ,

whore = Sundal ,

so gabung ?????
.rasanya dah cukup ramai orang buat entry pasal Duck Face nie ~


2. Jelir Lidah


.ok , pasal jelir lidah nie , dah cukup ramai dah orang buat haaa , sampai ada orang cakap “aku meluat tengok perempuan terjelir-jelir lidah” (not me) , ye laa , sebab mostly yang suka buat macam tu sapa ? Perempuan Melayu , dan tak ke perempuan melayu terkenal dengan lemah-lembut dan sopan-santun ? entah laa , korang fikir-fikir laa sendiri ~

dan POSING PALING MAUT DAN PALING LUCAH


3. Peace ( V ) + Lidah Terjelir

.maybe tak ramai lagi yang tahu pasal nie dan mas dah bertanya pada kaum wanita sendiri apa maksud V + Lidah terjelir nie dan entah korang perasan ke tidak sebab budak-budak perempuan la nie buat posing macamnie laa kan selalu , tak percaya , tengok friend dekat Facebook.

.apa maksud dia :
.V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.
.so , bila kita gabungkan kedua-dua :

V + LIDAH = JILAT KEMALUAN PEREMPUAN

.sorry to say laa , maybe perempuan malu nak cakap , tapi as for me , better cakap jer , tak perlu nak sembunyi sebab kalau tak , orang tak nampak pon kan ~

.nak bagi panjang lagi sebenarnya entry nie tapi sebab takut makin panjang , jadi makin bosan , so tunggu je laa nanti entry baru dari mas?

.last word :
pada yang terasa , im really sorry dan please jangan nak burtheart sangat yer , puasa nie ;p

NOTA KAKI :
.kondem ke nie ? entah , sape suruh posing maut sangat kan ~


pergh tulisan merah tu xblh blah..malunya!

copy paste from here

Friday, August 27, 2010

Lady Gaga Bawa Amalan SYAITAN

peringatan! open ur eyes..baca dengan minda yang tenang. Kompom peminat Lady Gaga maki aku. Aku membaca, sampaikan & berkongsi ape yang aku da baca dan tengok OK!




Ha..jalan punya jalan aku jumpa juga cerita ni..
Dulu kawan aku bercerita..
lagu bad romanance ada mentera di dalamnya..
kat mane?

kat lirik ni...

Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Oh-oh-oh-oh-oooh!
Oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh!
Caught in a bad romance
Rah rah ah-ah-ah!
Ro mah ro-mah-mah
Gaga Ooh-la-la!
Want your bad romance

Rah dalam bahasa mesir purba bermaksud Tuhan /Matahari yang di sembah
cerita lebih detail*tq to hamiasraff for da info

uik macam tu plak.
pergh gile..aku ske r menyanyi lagu..music besh
skali..amek ko!

tu baru pasal lirik..
kat sini pula pasal video klipnya..*tq to asphaq for da info

Tak cukup dengan tu..sekarang kan lagu Alejandro
layan je kan dengar lagu ni..
mula2 aku dengar macam krisis dia dengan Alejandro*tak tau r pakwe ke suami ke skandal ke..
tup2 Alejandro tu bukan manusia..
haa?!?!?!!

korang tengok sini*tq to beautifulnara for da info


notakakiku: kenape ek Lady Gaga suka bogel dalam klip dia?? stakat yang aku tengok bad romance, telephone, alejandro sume bogel & kalau korang perasan..penari yang dalam banyak2 dlm klip ni seakan menyembah Lady Gaga..perasan x?