Showing posts with label fesyen. Show all posts
Showing posts with label fesyen. Show all posts

Wednesday, January 19, 2011

MamBang MaTe

tetiba je ingat ayat Zetty..

"KopiLeft ayat ko yunk..jgn marah..hohohohohoho"



1.. 2.. 3.. 4..

ala..
semua cantik!! nak semua..
tak boleh, tak boleh! tak baik tamak!

korang mambang mate juga tak??
ni baru 4 ada banyak lagi kat babeShop

kalau nak rasa mambang macam aku sila la melawat..heheheehhe

Wednesday, September 22, 2010

kalau aku macam dia...

cantikan dia..
xpe2..aku da ckup cumel..*bangga jadi diri sendiri

TAPI

AKU BELUM CUKUP KURUS

sebab aku nak pakai baju macam ni...
nak lawa macam ni...





design by rizalman



sangat simple..
i like it

Thursday, March 25, 2010

Aku Bermata Kartun

DA LME XPAKAI LENS..AKHIRNYA AKU BLI JUGA..
MELAYANG SUME DUIT
(TIPU JE MNE DE SUME..LARI BUDJET DE R)
TP MMG CUMEL..

MCM HANTU PON DE


--MATAKU..merah sungguh menakotkan--

--LENS+FLASH--


--LENS WITHOUT FLASH--


--OUTDOOR..xberapa nk nmpak..tp ok xterjojol mata aku..nmpk bulat mcm guli..hahahaha--

Wednesday, March 3, 2010

Kanta lekap..bukan kanta lengkap :P

1st time aku pkai kanta lekap @ Lens..
Masa aku nk test driving..
Masa tu r br try pkai monthly..
Sakit r…
Sampai nangis terharu huhuhuhu
Pkai duit sendiri tu..
Acctlly aku da belajar pakai dgn busu lens ni..
Busu lagi terror..mcm2 kaler dia pkai..
Ehmm masa tu aku br umo 14thn :P

Aku pnh pakai lens kt ILP utk g kelas
sbb pnt sgt tertido dgn lens..
Esknya mata aku da mcm ALIEN..
Waa~ waa~ waa~

Lps tu xpkai da..sbb xde keperluan..
Aku ni jenis mls so pkai spect lg sng.

Aku pkai balik lens.. fuhh 1st time pkai yg colour..
Aku pakai .. (xingt) tp kaler brown r..



Ni time konvo..
Lps tu xpakai da..
Setahun kemudian..
aku pakai lg yg kaler..
tp lg berani.. (cikit r)
misty grey-freshkon



Ni tuk malam ladies nite
Bukan men lg aku..
De skali aku pakai time kelas..ms tu da nk hbs tempoh so xnk membazir pkai r..
Sorang lect aku ni pandang aku lame..
Sbb pelik..
Hahahahahahahahaha…
malu
Masa aku
Kat BMI juga aku 1st time gune yg daily..
Wah besh jg daily ni..
Sbb aku pon jarang pkai so better pkai daily..
Tahan 1-2 tahun skotak..
Baguskn?
So klu de function (eh ceh3!) aku pkai r..
Or klu aku de kemping aku pkai r..
Ni aku de rancang nk pkai lg..tp xtau warna ape?
Hurm….