Posts

Showing posts with the label raya11

ReView da MoMent –MisI beraya

Image
Hai semua

akhirnya...

Selesailah sudah cerita review aku..punya la lambatkan.
Hehehe tak kisah la janji aku da selesaikan ape yang aku nak tulis..
Untuk yang baru mendarat dan nak tau review aku, korang boleh click ni

ReView da MoMent ^_^
ReView da MoMent II
ReView da MoMent – Raya 2011

Dan yang terakhir

ReView da MoMent –MisI beraya*yang ni lah!

Fuhh! Dah macam komik dah hahahahahah..lantak la.. layan aje!
Okes lepas dah beraya dengan family, aku sempat menghabiskan bulan Syawal ni dengan beraya sepuasnya*puas ker?

Tarikh-tarikh aku dah tak ingat yang pasti aku sempat jumpa sahabat kat Rembau huhuhu..tu pon da nak tengah malam jugak aku sampai rumah dia. Nasib ade makanan lagi..tapi tak de gambar la pulak.

“sorry ye Bid. Nanti next time aku datang siang kite snap gambar weeeeeeeeeeee”


Next, aku beraya dirumah Fatimah di area sungai besi ni juga


Cinta Kolestrol..hahahaha tumbam tul aku


Tuan rumah yang paling depan skali..=D


Hari yang sama tapi agak dah petang, aku sempat beraya dengan kawan …