Posts

Showing posts with the label pose11

ReView dA MoMent II

Image
Hai semua..

Haaa korang d abaca lom ReView dA MoMent ^_^?

Kalau belum sila baca karang ade lak yang tak faham



Ada pulak yang dok fikir asal la dak AreGya ni masukkan gambo lama ni?

Malas nak cerita da..so korang sila la view ke ReView dA MoMent ^_^



Ok ni cerita yang seterusnya..





|SHOPPING RAYE!!|

Setelah beberapa tahun..ni la hasilnya..

Bershopping raye bersame! Aku rasa bergambo je lebih hahaha





sampai-sampai je dak angah da pilih dulu huhuhu





aku & Mimien snap with Abang Finkie..hahahaha ni sebenar pokcik kami ler! muda kan





tengok tu aku sempat lagi pandang camera heheheh





aksi gudik-gudik!





we're sibbling =)





Mama & Abah.. suka mama dapat shopping hahahahah kami pon sukeeeeee





bersama abang ipar katanya =D





Pokcik & anak buah yang lagi beso daripadanya untung rrrrr tak nampak tuo!





family....w/o azlie..





|BERBUKA BERSAMA SI KENIT’s FAMILY|

Ni idea Ibu & ayah si kenit..

Si kenit ikot je gagagagagag

Tepat ni betul2 berkonsepkan rumah kediaman

Kata ibu si kenit (Mrs Donat) tempat ni memang rumah…

ReView dA MoMeNt ^_^

Image
Hye semua..

sihat tak korang? aku tak bape nak sihat la *cian tak? huhu
da lama juga aku tak membebel kat sini kan?
well bz ma..*ye ke? was2 jap hahahaha

Cerita pasal puase & raya aku belum habis lagi aku ceritakan*walaupon sekarang da nak masuk raya haji

tak kisah la.. kalau yang slalu ikot pasal cerita aku*khas buat yang ikot la.. mesti tertanya-tanya..asal diam je kan..
aku ade je.
cuma agak keletihan nak mengedit pic.
xsempat nak bercerita.
sebab masa aku agak pack.

ni pon ade orang mintak pic2 yang aku snap..aduh tak mampu sih nak update!
*lps ni klu snap pic jgn buka fb klu x org tnya mana gambar..hahahahah

tapi yang ade add fb aku korang boleh tengok je aku update status..bukan main gedik lagi aku di situ hahahaha..

ok, now aku nak sumbat cerita2 yang belum aku sumbat.
mari layan..*walaupon da basi ngeeeeeeeeee



| BERBUKA BERSAMA - BMI's FAMILY |
Akhirnya berjumpa juga kami.
Walaupon tak semua yang join,
Walaupon susah nak deal..
Walaupon masing-masing ade hal sendiri..

Cerita Bulan Puase – Berbuka bersama

Image
Hye semua

Hari ni aku & team photo gedix last month berkesempatan berbuka bersama.
Kami ni bukan duduk dekat2 tau.

Tapi selagi ade ruang kami tetap nak berjumpa & berkongsi moment bersama.
Kali ni kami still pilih area Selayang tuk berjumpa.

Nape selayang ek?

Entah..hahahahaha

TARIKH:7 AUG 2011
TEMPAT KEJADIAN:AREA SELAYANG MALL
YANG TERLIBAT:1 PASANGAN SUAMI ISTERI, 1 PASANGAN BERTUNANG, 4 ORANG SINGLE BUT NOT available..


baru sampai kedai


maintain ceria walaupon dalam hati da tak sabar nak makan


boleh lapar dibuatnya..adeh!!


candid sebelum makan

candid selesai makan..amek ko tersandar teros huhu


sebelum balik kena ade gambar



Aregya tak balik rumah!

Hye semua..

Aku baru sampai umh kul 12 tgh malam tadi..
Hehehehe cian umh aku baru jumpa tuan dia hahahahah

Ceritanya bermula..
Pada hari selasa *16 Aug baru2 ni,
Aku & budak2 ofc berbuka sesame.

Aku da puas pujuk Popopoi ikot.
Tapi dia tak mau,
Sebabnya dia tak mau aku berulang alik dari Shah Alam ke Cheras
Katanya..

“sayang buat ape nak ulang alik? Kat situ je da habis berapa..tol lagi, minyak lagi. Lagi pon jem la sayang”

Ehmm.. so aku g sorang2. Huk huk huk sedeh.
Slalu berkepit macam org bercouple x ingt dunia.
Tapi hari ni aku tinggalkan dia.

Sorang berbuka kat Shah Alam, Sorang kat Sg.besi *umh mama.

Aku dari pg nak g keja tu aku da bawa baju & ape2 yang patut..*da macam nak lari umh
Lps habis kerja, aku stay umh member ofc aku yang dok kat shah alam ni

Time berbuka kami makan steamboat..*pic nnt aku upload huhuhu
Siap2 makan, bergambar kul 9 lbh baru aku OTW balik..*kena marah gak dgn Popopoi sbb lmbt huhuh

Amek Popopoi kt umh mama, ajak dia teman hantar phone ni yang di beli oleh Mek Ni…