Posts

Showing posts with the label Memory

Minggu-minggu terakhir (II)

Image
Hye semua..
Aku kembali lagi bersiaran..

Sambungan dari cerita yang lepas..
Siyes aku tak ingat nape ek aku tak pergi majlis Jefri & Baizura..
Yang aku tau setiap weekend aku MESTI ade hal..

Minggu kedua dalam bulan June aku kne g HKL..
Masa tu bukan dah nak beranak tapi sakit bahagian bawah perut sampai tak mampu nak berjalan.
Menangis-nangis aku masa tu..
Dah la aku ni berat, kalau aku ni halus kecik macam model boleh la en suami dukung..
Sangat-sangat tak mampu untuk berjalan nak pkai kerusi roda, umah aku tingkat 3 kot..ayoooo
Nak tak nak aku gigih untuk turun sendiri, en suami kena minta cuti..
Mimien lak terpaksa bangun pagi teman aku.

Masa-masa macam ni terfikir, macam ni la mama dulukan.
Bila kita dah nak jadi ibu, kita kena kuat dari segala segi, segala sudut.
Bila kita dah berdua macam ni, bukan nyawa kita yang kita fikir tapi nyawa si kecik.
Selesakah dia, sihatkah dia..



Alhamdulillah tak de ape-ape ini mungkin baby terlalu bawah & ade sikit masalah kencing kotor *GBS
Mama ade cakap…

Album Lama..

Image
Sabtu br2 ni (da lamee gak r) Nizam call aku..
“azira aku rasa ni pick ko..nnt aku tag ko kt FB”
Lbih kurang mcm tu r dia cakap..
Aku teros je buka FB..

Tadaaaaa..
.

.

.

.

.

.

.

.

.
*aku da edit kit..
Alalalalalala comelnya…
Aku xde pon pic ni..TQ TO NIZAM COZ TAG AKU
TQ ALSO TO BAHIJAH SBB UPLOAD PIC NI..

Cumel2..agak2 aku yang mane?
Hahahahaahahahaha

Memori di S.K Pengkalan Tentera Darat
5 Cempaka

p/s: my mom pon x blh teka hahahahaahha