Posts

Showing posts with the label raye10

Salam Aidil Adha

Image
opss agak lambat di sini..

tapi raya still OTW kan..
so xde masalah..

SELAMAT HARI RAYE SUME..
terutama kat dorang yang still melawat blog aku..walaupon aku tgh diam..

::kak maera::
::Dni::
:: miss butterfly::

n follower2 baru..

Gambar Raya..

Image
Kalau sebelum ni aku da bercerita serba sedikit cerita raye aku yang membosankan itu so kali ni nak layan gambo lak..huhuhuhu..oh ya macam aku kate thn ni xde baju raye..so hasilnya agak warna-warni..ngeh3

Ni gambar family..mama lolap la pulok..


ni..gambar anak2 mama n abah..:D


da start gedik..anak dara ni.


cubaan apakah ini??!!!


lastly..mengabadikan diri di tangga..oyey..

Cerita B4 Raya..

Image
Salam semua…
Ehmm sekejap je da pukul 2 pagi..ngantuknya..
Tapi..entah r tak bleh nak tido lak…
Atoi..
Takpe2
Aku nak bercerita..

Hari ni da masok hari ke 6 raye..
Caye or x aku br raye 1hari di umah..
Heheheehe baikkan aku..dok umh jer

Dan baru 1 orang kwn aku yang beraya kat umh aku..
Hehehehehehe..maklum ler x ramai kawan..
insyaAllah esk de lagi sorang..

ok r.. balik asal…
cerita b4 raye..it means cerita masa pose btul tak?
Tahun ni aku pose penuh..Yeyh3

Ehm..pe aku buat awl pose ye?
Siyes aku lupe..
Tapi yang aku ingat..
Dalam minggu kedua macam tu aku de masok kelas make up..
Ehmm betul3 xde perasaan..dgn lapo mengantuk..
Atoi..tak kisah r sekurang3nya aku belajar..hehehee
En tunang tak suke lorh..

“wat pe sayang nak g belajar make up? Kan sayang da boleh make up? Baik sayang mengaji”

Hamek ko..menanah tinge aku..tapi mmg btul pon ape dia ckp..cume aku ni degil..pandai make up? Xde..tu tipu jer. Aku tenyeh bedak je kat muka..mne make up…lagipon En Tunang tak suka perempuan make up..janji kemas simple …

Gambar Raye..

Image
cumel x kami???
huhuhuhu..
ok nnt update lagi..ngantuk sudah...
77907c29-5cca-4fc1-bbe5-c6eac505b098 1.03.01

aku bercerita lg..

salam sume..
Aku bercerita lagi.
Td da upload tp br cite cikit.
Kononnya nk wt keje kn.
Tp sebnrnya..
TIDO!!

hehehehe

ala jap je..
Tgh hrnya aku tlg mama msak.
Sedap..daging kicap, sayur cmpur, ayam goreng rempah.
Yummmy..
Ns impit, rendang n lodeh da hbs smlm lg..

Bercerita psl pg td.
Bgn2 bsuh muka mama da wt air.
Aku? Tukang hbskn je hahaha
yg len tdo lg.
Mama abh yg ade kt bwh.
Lupe..kte org rye kt cni dgn kucing2 skali bw.
Mula2 smp kucing2 ni mcm jakun.
Ye r tempt br.
Si baby dlm kete da terkencing2 sbb takot.
Lilo mengiau je dlm bekas yg kte org bw.

Ok smbg blk cte pg td.
Da minum2 tgk mne lg seko kucing ni?
Cr pnya cr da kt luar.
Argh! Da r msuk kwsan umh org.
Kte org pggl wt xreti je pns btl.
Nk xnk aku lak yg kne pnjt pgr umh org..
Shyy..jgn bgt org ye..

Dpt jg tgkap baby.
Nsb dia xlari.
Nk pnjat blk msuk umh
aku tersagat paku..
Kat bontot..waaaa
malu..koyak bj tdo merah aku.
Mama gelak je. Ishk!
Nt suh mama bli bj br..he2.

Benda yg xbesh
abah sakit je.
Risau tgk abah.
Dia ckp nenek pggl blk kg.
Sedangkn nenek da x…

salam aidilfitri

Image
Selamat Hari Raya untuk semua..
Tq to all yang suh amek kad raye..

Tapi aku tak de mood..aku minta maaf sangat2

Raya hanya raya..

Aku tak beli ape pon..

biar la..cite aku je yang tau..

yang penting pose aku penuh...(hope sgt..hehehehe)

Jalan bebaik..jangan ske sgt..nnt duka..