Posts

Showing posts with the label ehmmm

Menguji Kesabaran betul!

Image
Kenapa la GooGle ni??

ke laptop aku prob?

aku tak faham!!

tiap kali aku nak follow blog someOne mesti keluar ni,



argh!!!



ade sape2 boleh TOLONG???

Betul ke Sejarah kita?

Image
Semalam kununnya next entry aku pasal konvo.

TAPI

macam2 pulak nak pk

edit pic..

b4 edit, transfer dulu..

MALAS LA PULOK..

NANTI2 YE..

tengah rest2..adik aku*Syamin & Azlie
tunjukkan aku 1 blog yang buat aku rasa macam entah..
baru sekarang aku terfikir benda tu..

KENAPA BARU SEKARANG??

aku nak ajak korang berfikir sejenak..

waktu kita kat sekolah dulu kita ade belajarkan..
Zaman2 batu..PaleolitikMeseolitikNeolitik*aku da x ingat susunan

betulkan?

kata cikgu zaman batu awal..bumi ni dilitupi ais..
daratan sume bergabung..

kita dia ajar..manusia zaman tu xde pkaian lebih kurang macam ni..


kalau kite tengok cerita pon orang zaman batu di gambarkan tidak boleh bercakap dengan betul..hanya tau "hu ak hu ak hu ak"

orang zaman ni baru try hidupkan api pkai batu

pergi zaman berikutnya zaman batu pertengahan..
dikatakan manusia masa tu baru tau bercucuk tanam
dan begitulah zaman seterusnya..manusia mula maju..

TAPI...

Seperti mana kita ketahui Al-Quran telah memberitahu bahawa NABI ADAM A.S adalah manu…

Aku mau bunuh diri!

Image
giloskan?

cepat2 r tobat AreGya oi! Da banyak ke pahala ha!!