Posts

Showing posts with the label IniMelaka

Minggu-minggu terakhir (I)

Image
Hye semua..
Tajuk cam seram je..
Hahahaha

Hari ni dah masuk 6 Ramadhan
Awal lagikan? Huhuhu
Di kesempatan ni aku nak wish


Alhamdulillah..
Setakat ni aku masih berpuasa..

Sebenarnya “minggu-minggu terakhir” tu merujuk kepada aku yang menunggu hari je dah ni.
Kalau ikot due insyaallah 6 Aug 2012.
Lebih kurang 1 minggu lebih je lagi.
Doakan semoga semuanya selamat ye =)

Lama dah tak membebel..
Malas tahap maksimum

Lagipun sepanjang hujung minggu ashik keluar je..
Letey tul makcik..

Last week aku edit gambo2 dalam FB habis aku buang & susun balik.
Konon tak nak banyk2 dalam FB tapi macam banyak jugak je aku rasa.
Tu pun tak hbs lagi aku rasa.. Hehehe..

Last aku bercerita pasal Aku di bulan Mei..
Tapi tu pon belum habis lagi..
Alahai.. banyak sangat tangguh tu la..

Ok lets we continue..
Hujung bulan Mei tu, kawan aku kawen =)

Tahniah kepada pasangan Durani & Hazwan (25 May 2012)





Aku sempat g time dorang nikah je..
Sebab esknya family belah suami nak datang KL
Nasib la aku boleh cuti & en suami dengan rel…

Kami da g honeymoon...(cOti2 Malaysia)

Image
Kisah kami g honeymoon lak..

Honeymoon mne?
Malaysia je..

Kat ner?
Dekat je..

Mane?
Melaka je..

La..bukan da selalu pergi ker?
Yup..cuti x mengizinkan..makanya di situ je r..tapi enjoy..=D..
Ehem..ehem..ngahahahah

Melaka bandaraya bersejarah..

Melaka tempat aku belajar (ILP)
Melaka tempat aku jmpa dia (ILP)
Melaka tempat kami bercinta
Melaka tempat kami dating
Melaka tempat aku 1st keje office
Melaka tempat kami menjalankan latihan praktikal sesame (after ILP)
Melaka tempat bersejarah kami..

So aku x menyesal pilih Melaka sebagai tempat honeymoon

Jalan pon da tau..
Nak sewa mne pond a tau..

Jimat masa..ehheheehehe

Zoom innnn…



Nek river cruise..aku pon tak tau mne ikot je signboard..pic tak lawa sgt bnyk gegar..tggu bli camera beso nnt pic power..ahahahha..DSLR tggu!! aku tanggap nnt..*sengal!


After river cruise..merayau area Melaka Mall..huhuhu 1st time kuar tgh mlm dgn suami..



Next day..mini asean..huh da xmcm dulu la..bnyk umh da xblh msuk..rumah2 da tak di baik pulih..sayangnya..du…

PiCtH PrE-WeDdIng

Image
hahahahahhaha....
gelak dulu...

pre-wedding?
kunun2 je ni beb..
tak mampu beb nk amek amek jurugambar amatur..

makanya aku paksa jurugambar super amaturaku turun tgh panas amek picth aku..

upahnya...

banje makan mee, kek, ayam...kui3

makan mee, kek, ayam??..haaaa ade cerita di sebalik 3 bnda ni..so tgguuu

layan dulu ni....








jap!!!

Ade picth aneh!




Aik!!!!! Saper punya pre-wedding ni sebenarnya????

EhMm sampai ati abg...


hahahahahahahahah