Showing posts with label raya 11. Show all posts
Showing posts with label raya 11. Show all posts

Thursday, October 27, 2011

ReVieW da MoMenT – Raya 2011

Hai semua..
Selesai sudah cerita sebelum pause & masa puasa.
Huh! Akhirnya..

Sekarang masuklah time raya.
Kih3 orang dah nak raya haji dah aku baru cerita raya puasa hahahah
Tak kisah la..cerita aku..

Kalau tahun sebelum sebelum sebelum ni…aku beraya bersama mama, abah, Angah, Mimien, Adaa, Alie. Now, aku beraya bersama suami & family belah suami di Pahang.
Lain lain lain..
1st time rasa beli baju warna sama, beli sama-sama..*oloh3
Untuk sekian kalinya..aku beraya dengan orang lain.
Bubbye Mama, abah..

Tahun lepas..


Aku with abah mama, Alie, Angah, Mimien, Adaa

alalalalala anak mama & abah


Tahun ni..

DSC_0053
Aku with mak & abah, suami cyg, Ikah, Maisarah, Adik, Udin, Andak, Emy

DSC_0055
Anak2 lelaki mak abah..hehe yang baju kelabu saya punya k! walaupon nampak muda tapi dia paling tua huhu

DSC_0058
Anak dara mak abah + menantu..aku r tu hahhaah

DSC_0067
buat huru-hara jap!

DSC_0098
berjalan kumpul duit raya!!


Sweet je aku kan..ewah hahahhaha..
Aku ingat aku akan melalak di pagi raya..tapi tak pon! *terselamat kalau tak buat malu je
Lepas solat raya aku call mama abah..konon nak sesedih..tapi semua tengah happy dorang nak beraya kat Melaka! *cis berani korang happy tanpa aku ye! Hua hua hua hua

Katapon raya happy la! Ayak.

Raya kat Pahang sama je..aku ingat kat Pahang makan ketupat pulut yang segitiga tu..tapi tak. Huh! Bagus la..sebab aku tak makan ketupat tu..pulut la!! Adik-adik aku sume makan..ciankan aku ni hahahhaah..ingat lagi masa raya kat kampong abah kat Kelantan. Aku suruh mama beli banyak-banyak nasi impit dari KL aku sanggup tolong masak*walapon aku pemalas! Kalau tak mau aku makan kuih je sepanjang raya kat sane. waaaaaaaaaaaaaaaaa