Posts

Showing posts with the label Green

Deco2..BeRtUkAr! (2)

Image
Hye semua..

dari entryni

aku de cakap cmni

"kalau ade rezeki lebih b4 raya bli kerusi kayu / sofa lak.. korang rasa cmner?"

Last aku amek ni..


LivingRoom COMPLETED! yey

Aktiviti sebelum puase | Deco2..BeRtUkAr!

Image
Hye semua

ni cerita kedua sebelum puase

ade beberapa minggu lagi masa ni, untuk aku berdeco2
entah la tetiba aku amek tindakan drastik dlm masa 4 hari untuk aku kata

"sayang..Ira nak cat umah!"

mula2 mendapat tentangan gak r. En Popopoi mcm wat nak tak nak je..
ye la
mengecat ni penat,
nak alih barang,
duit kompom kne kuar bnyk.

ehm agak down di situ..

time keje lak aku & kak wa berYM mendeko2 rumah..
idea dia mmg besh.*tq kak wa
warna rumah nak cat ape, aku yang google..
dalam google2 aku terpukau dengan warna hijau..

"tekat! hijau jugak"

bincang balik dgn Popopoi..
dia still berat..
aku still berkeras..*aku mmg degil!

Sabtu,
dengan pertolongan abah mama & azlie termasuk la Popopoi
rumah aku di cat..

mula2 makan dulu..KFC tu..huhuhu
Next aku, Mama & Azlie start mengecat.
Abah & Popopoi?
Dorang tukar semua lampu dalam rumah ni jadi lampu save energy..

dari kul 1 sampai kul 7

hasilnya


dari yang ini..

Yang blur tu blik aku..hahaha sepah! ni permandangan …