Posts

Showing posts with the label sales

Aku di Bulan Mei

Image
Hye semua..
Cerita Mei?
Sekarang dah masuk pertengahan June sudah hahahaha..
Tak kisah le..aku ni pon bukan penulis blog yang tegar

Owait..after aku dating2 dengan baby yang dalam perot & My Ex-boyfriend hari tu

Aku telah meneruskan langkah untuk membeli belah..
Weeeeeeeee seronok..

Asalnya nak baiki PC yang rosak..tapi terminat pulak nak masuk Parkson, yang pada masa tu memang telah SALE!*perempuan, biase le pantang dengan SALE huhuhu..


Aku sorang? Silap beso le..Aku mesti le kuar dengan incik Suami.. bosan sih jalan sorang..
Aku ingat, aku sorang je excited nak beli baju baby, rupanya incik Suami pon same..
Ishk comeynyaaaaa.. 1st time beli ni.. slalu belikan orang, kali ni untuk ANAK SENDIRI..
Eh ye ke ni?
Mimpi..mimpi..

Bulan lepas ni je yang kami ade..

Tapi kali ni kuar, tak sangka lak bawa balik banyak ni..


Glup! Ni semua hasil 2 hari suntuk berjalan..atoi laaaaa..penat dak ibu
Sampai terduduk di kerusi urut REST N GO kat shopping tu..yang sehengget tu..huhuhu

Google picture

Esoknya koje..yey…