Showing posts with label Intra. Show all posts
Showing posts with label Intra. Show all posts

Thursday, May 13, 2010

CerIta PaNtas..

1. Klu aku da Bz..aku da hirau makan..tido..n mcm ni r keadaannya.. (burok btul perangai)
*Keadaan ni berlaku masa aku ni siapkan report after INTRA hahahahahaha*


2. Ni r Hasilnya lps Aku siapkan sume brg2..glue pnas cepuk2 2 titik..aduh..mcm kene bakar.

*Besarnya!! Kaki raksaksa mne r ni..*

3. Disbbkn aku ni da GEMOK sgt2 mcm2 da bnda untuk kurus aku mam.. De yg wat aku loya.. Lagi lapo..yg xblh thn de bnda yg effect kt muka aku..tepi bibir yg pecah..malunya.. Tp skrg da ok..Cuma muka je trok..ehmm..badan aku terlalu sensitive..dgn aku2 skali sensitive..wAaAaAA

4. Hr tu Cik XeTy de bli hp kat aku..w995 pink..n skrg aku lak da mimpi2 hp tu..eeeeeeee tekanan..


5. Dari awal bukan aku bawa laptop kt Ofc. Dgn Niat nk Clear kn sampah sarap yang ade..tp..xsetel2 juga.. lg aku tambah sampah lagi de..(hampeh)

6. Sbenarnya aku x minat sangat tengok Tv sukan2 ni..tP tah mcm ne dua hari lps Alie, Abah tgk bukan men Emo lg..aku dr dlm bilik ckp “per r tu pon nk Emo”. Da bosan dok bilik aku kuar jap..Tgk TV dr tepi bilik..Jap g.. “ha pukul lg..Cikit lgi..ha cam tu r..yeyyyyyy” ewah aku plak yg semangat.. Smpai ke hari ni..aku berdebar nk tau keputusan Piala Thomas.. hUa HuA hUa

7. MinggU lps..1 hr aku Kt oFc aku ashik maM Coklat Jer..1 hr 1 paket hbs..xblh berhenti..ToLoNg!!
8. Teka ni pe? Tahu kah anda dalam ni coklat jg…hahahhahahaha mam lagi..


9. Aku g Kerja berdua..tp yang slalu bawa kete..aku..yang sorang lagi de lessen gak..aGak2 dia wat pe masa aku drive?

*Hasilnya..hahahahahahah*

10. HasIl dr Kerja2 pembersihan..hahahahaha tp ni blm hbs lg lor

Saturday, April 24, 2010

To FaSt

::GooD Luck tO Me::


Sedar x sedar da 14 minggu berlalu. Its means aku da hbs praktikal. So tinggal nk hantar logbook n report je..*erk lum siap lg. de yg nk mkn penyepak ni dak ag ni..huhuhu* Lepas ni aku akn zb *ayt xetty* dgn keje2 aku kt tempat kerja..*da dpt kerja* Kena kuat fizikal n mentel *erk kne trun site*
I'm Da Besh..
Selamat siapkan logbook n report ye Cik areG.




::PraY fOr Him::
Masuk Hari ni da 4 Hari abah kt Hospital..
amat3 r sedeh.
abah lemah sangat
petang ni aku nk g tgk abah lg..
nak tido sane.
nk dok dgn abah..
"LOVE YOU SOOOOOOOOOOO MUCH"
"Along n adik2 nk abah sihat slalu.."

Friday, March 19, 2010

mE @ KeLaNA jAyA

giler pemalas aku..
hehehe bukan malas..
cume kurang rajin jerk..
erk..

ni pic dua minggu lps..
hahahaha

p/s: agak2 aku da blh pengang projek x lepas neyh???


::: dalam exchange Kelana Jaya (sape cakap dlm ni sejuk? panas r weh!!):::


::: bnyk2 cable ni g mane ye?? :::


::: da BOSAN GILER..bile dpt kuat neyh?? :::


::: luar dr exchange. tgk keadaan kt manhole lak (eceh ceh..:P) :::


::: tambah cable dlm manhole n penambahan dlm closure :::


::: buroknya tulisan aku!! :::

Tuesday, February 9, 2010

Aku pada 9 FEB 2010

Hr ni aduh ngantuknya..
Awat!!!
Smlm x mcm ni..
Ni mst gara-gara tdo bnyk sgt smlm neyh..
So kne melompat2 cikit hahahaha
Tu dia anak dinasour melompat..
Huduh…

1 kerja aku da setel hr ni..
Bgus2..
Da rajin (hahahah hampeh jerk!)
Log book pe tah aku nk kelentong neyh..
Bnyk gak rompong..

Ehmmm…

Mengeluh jer…

Jap da lme aku x buka laci meja neyh..


Jeng



Jeng



Jeng


Bnyk juga..
Sebenarnya aku luper de bnda2 ni dalam laci..
Hahahahahah..


.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.




Atas meja lak..




Klu mcm ni gayanya xkurus r aku..
Hahahahahaha..
Makin cumel r aku…

Tuesday, January 5, 2010

2nd Day Intra

Hari aku xdok bwah meja dah..

Mula2 tu bosan gak..
Dalm tgh hr PC br sampai…
Wah..pc aku lawa..
Aku n syamin jer de pc
Heheheh (berlagak jap)
Hr ni ke betulan org TM trn so En rosli banje mkn dgn kami2 skali..
Mkn free oooo
Alhamdulillah..
Bile da ptg aku dh ngantuk giler
Pe hal tah..smpai umh lesu sgt..
Mcm wat kerja berat..
Lpas mgrib aku tertido xsdar diri..
Ha lupe hr ni aku de msg kwn2..
So sempat kongsi pic2 time intra neyh..
Thankz kamu sume..
Aku upload khas tuk korang..


::ni mak aku huhuhu::


::Linda bosan muka ketat jer::


::aku dihari ke-2::

Monday, January 4, 2010

1st day INTRA

Salam..
Huhuhu today my 1st day praktikal..
Hahahahah ofc mc aku punya..
Skrg da kul 915 aku n syamin jer yg de.
Disbbkn ofc ni cawangn br utk KL so xde r org lg..
Keje da de..tp just team leader n S.O je yg kuar..
Kate nye area Sg.besi..
Ehm nmpknya report aku just kt blog jer r…



Xpe ptg cikit mgkin de org kot tggu je r…
Ofc ni dkt dgn JJCO huhuu pe lg mayau r aku tgh hr ni dgn syamin..
Sbnrnya aku riso neyh psl report.
Tp abaikn dulu nnt pndai r aku cr koje.

345 ptg aku br sampai ofc after aku lunch hr ni lunch kt umh jer..
Bosan seyh xde pen k wat kt ofc kn.
Lg un en rosli soh aku bli brg.
Tu aku g tesco jap
Blik ofc jap je duduk da kul 5.
So balik r..huhuhuhuhu


p/s: Linda ko jgn jealous dgn aku ya..huhuhu


::NI TEMPAT AKU KT OFC NI::


::TGK R NI OFC YG KOSONG LG::


::SYAMIN AS KERANI N PENYAMBUT TETAMU HUHUHU::


::KORANG TEKA AKU KAT NE?::