Showing posts with label FweNz. Show all posts
Showing posts with label FweNz. Show all posts

Tuesday, November 2, 2010

always happy..

seronok jumpa kawan yang cari aku time susah..

time aku perlukan dia..

dia hanya blh ckp "sorry la aku bz"..

then aku senyum lebar2.

aku cakap.."oh aku lupa aku ni dok goyang kaki je..ptt x bz" =D

thanks ye kawan

Thursday, June 24, 2010

Ape Ciri-ciri sahabat yang baik?

creadit to google



1. Sentiasa berada di sisinya ketika susah dan sedehnya. Tapi time kamu susah pandai2 berdikari.

2. Selalu r komen dia di facebook, myspace, dll. Kerana dia akan sentiasa membalas komen kawan2nya tapi bukan kamu.

3. Mesej r tanda kamu mengingatinya walaupon 10 mesej kamu hantar hanya 1 yang dibalas.

4. Menanti kehadirannya untuk menemani kamu berjalan2, shopping, menonton wayang, dll walaupon dalam mimpi.

5. Setia melayan mesejnya..walaupon mesej untuk kamu tu sekadar mengisi masa lapangnya yang tiada teman ketika itu

6. Sentiasa bangga dengannya dengan meletak pic kamu bersamanya di Facebook, Myspace dll walaupon dia xde langsung pic kamu kat laman-laman tersebot.

7. Risau akan kesihatannya, keselamatannya walaupon dia hanya kekasihnya dari kamu.



Sekian terima kasih..