Posts

Showing posts with the label AidilFitri12

Selamat Hari Raya..ek?

Image
Hye semua..

Dah dua raya berlalu, tapi aku masih tak habis bercerita Dah tahun baru dah pon! Hehehehe~
Yok sambung.. Bangun pagi, muka selekeh..
Dalam hati “hari ni raya dah ker?” mamai.. “tak macam pon” ermm
Jap lagi makanan sampai.. Bermonolog lagi “Wah tercapai jugak hasrat aku nak makan nasi impit..bismillah..tak macam mama buat pon” hampa.. “makan je lah”
Belum habis makan dah kena panggil check*check lagi ergh! Doctor “kita check dulu ye, kalau bukaan dah 3cm kita bawa awak turun” Aku angguk je..lapo Doctor “ok dah 3 cm boleh lah turun” Aku lapo lagi ni, en.suami pon belum sampai..sedeyh Nurse “awak habiskan makanan dulu nanti kite panggil” Aku diam je & bergerak kearah katil..
Makan lambat2 hasrat hati nak tunggu en.suami tapi dah kena panggil. Nasib boleh bawa h/phone Pengalaman pertama kena tolak atas katil.. Tinggi juga katil yang tolak-tolak tu kan.. Bukan main laju lagi attn tu bawa aku.. Rasa macam da nak langgar pintu lif & dinding2 yang berdekatan.
Akhirnya sampa…

Alhamdulillah..Hadiah 1 Syawal

Image
Hye semua..

Rasanya masih belum terlambat untuk aku ucapkan

*raya kan sebulan

Lama sudah aku tak menaip..maklumlah dah ade orang baru ni bz kit*dulu pon slalu lambat update huhuhu..

Ok lah priview cikit je..
Nanti sambung lagi..


Alya Marissa binti Mohd Mustakim
Selamat dilahirkan pada 19 Aug (1 Syawal) Jam 14:01 Berat 3.55kg