Posts

Showing posts with the label Ceria

Selamat Pagi

Image
Hye Semua..





Mulakan pagi anda dengan breakfast yang sihat
semoga kalian dapat meneruskan hari dengan ceria & bersemangat!

Gunakan masa cuti sebaik mungkin..esok dah kerja lorh
huhuhuhu..

Apepon CARGAS! =D

Tahniah Malaysia!!

Image
hye semua..



korang tau kan result semalam?
5-4

gugur jantung aku..huh!
akhirnya..

tiba-tiba aku nak menyanyi

Gemuruh suara,
Jadi bangsa Berjaya,
Gemuruh perkasa,
Bawah satu bendera,
Nama kita bina,
Diseluruh benua rasa bangga,
Genggam amanat wira,
Julang panji Malaysia..

1 block umah aku bergegar..hahahahah da macm dok stadium!
cayalah.



Tahniah Skuad Negara =)

Salam AidilAdha..Raya, Raya, Rayeee

Image
Hye semua
Apa Khabar?

Rasanya da terlewat kan?
Eh tak..Raya kan panjang lagi cumanya cuti je tak panjang..hehhehe

Salam Aidiladha buat semua..
Balik Kampung atau tak, Raya tetap raya kan?
Kampung aku kat Bandar tapi tetap meriah, sebabnya adik beradik + aku memang suka meriuhkan rumah abah mama..*bising! Huhuhuhu

Raya Haji ni, aku sambut kat Semenyih.
Mula-mula nak raya kat Sungai Besi je..tapi ad eke patut boleh lak xde air 1 day before raya.
Ayak! Spoil betul laaaaa..
Raya tetap raya..untung la orang ade 2 rumah..hahaha
Ok,
Kalau ada aku MESTI ada gambar. Heeeeeeeee

Gambar Raya Haji tahun ni...



Hahahahahahah ni je..
Aku kompom korang block blog aku ni hahhahahah

ok2 scroll lg..





















































tengok ade penambahan & pengurangan huhuhu cecari


Outdoor ngeeeeeeeeee. aku rasa macm tercekek bila Popopoi wat macam tu..


Hamboi2..1 la aku nak bangga. Walaupon dah nak setahun tapi aku still muat baju tu tanpa pkai korset! huhuhuu


wuwuwuwuwuwu


Untung la ade adik yang beso boleh dukung2..


Ko nak g mandi ke hape ni AregYa?


Bali…

ReView dA MoMeNt ^_^

Image
Hye semua..

sihat tak korang? aku tak bape nak sihat la *cian tak? huhu
da lama juga aku tak membebel kat sini kan?
well bz ma..*ye ke? was2 jap hahahaha

Cerita pasal puase & raya aku belum habis lagi aku ceritakan*walaupon sekarang da nak masuk raya haji

tak kisah la.. kalau yang slalu ikot pasal cerita aku*khas buat yang ikot la.. mesti tertanya-tanya..asal diam je kan..
aku ade je.
cuma agak keletihan nak mengedit pic.
xsempat nak bercerita.
sebab masa aku agak pack.

ni pon ade orang mintak pic2 yang aku snap..aduh tak mampu sih nak update!
*lps ni klu snap pic jgn buka fb klu x org tnya mana gambar..hahahahah

tapi yang ade add fb aku korang boleh tengok je aku update status..bukan main gedik lagi aku di situ hahahaha..

ok, now aku nak sumbat cerita2 yang belum aku sumbat.
mari layan..*walaupon da basi ngeeeeeeeeee



| BERBUKA BERSAMA - BMI's FAMILY |
Akhirnya berjumpa juga kami.
Walaupon tak semua yang join,
Walaupon susah nak deal..
Walaupon masing-masing ade hal sendiri..

SePetaNg dEnGaN BuDaK ComEy

Image
Hye semua

hari ni (rabu - 9 march) jumpa Nurul Umairah..Kalau korang ingat aku de pos pasal si cumel ni dulu. Sekarang dia da besar..da nakal..

Geram2!

1 Lagi..si cumel ni dah ade blog ooo

click sini
sowi la..yang bulat2 tu kepala dia..hahahahahaha



Ni pulak gambar aku dengan budak cumey ni..

1. Suka dia dapat main streng kereta..tengok la..siap gelak..

2. remote pon masuk mulut..tapi sempat beraksi depan camera dengan Cik Mon dia..huhuhu

3. Aku dengan Umairah da macam raksakse dengan manusia..hahahaha beso sgt muka aku..huh!

4. Ini la umi Umairah..baru sme padan, same kecik.huhuhuu

FakTa =)

1. Cuba tengok zip seluar anda, tertera huruf YKK..YKK bermakna Yoshida
Kogyo Kabushibibaisha iaitu sebuah kilang membuat zip terbesar di dunia
yang menghasilkan zip yang korang pakai sekarang ni..

2. bunyi (kuek) yang dihasilkan oleh itik tidak bergema dan beralun.
Sehingga kini kita tidak tahu mengapa.

3. Dengan sepotong coklat boleh membunuh anjing? benar!! Coklat mam pu
merosakkan sistem pernafasan dan jantung anjing. Dengan ounces yang banyak
mampu membunuh seekor anjing bersaiz kecil.

4. Kebanyakan lipstick yang kita pakai sekarang ni mengandungi sisik ikan
yang telah diproses.

5. Pada tahun 1830, ketchup (sos tomato) digunakan sebagai ubatan dan
bukannya perasa tambahan pada makanan.

6. Tiada satu pu n jam di Las Vegas gambling casinos. Dengan ketiadaan jam
akan melekakan penjudi penjudi dengan taruhan mereka..

7. Kerana ketangkasan Bruce Lee..pengarah terpaksa memperlahankan sedikit
filem yang diambil kerana terlampau laju dan pergerakan aksinya tidak
dapat ditangkap melalui lensa kamera. Se…

Selamat Menghadapi Peperiksaan

Image
Buat adik2..

kawan2..

tuk aku juga..huhuhu

tak lupe bebudak BMI..

oyey..

chaiyok3..

jangan memalas okeh..

Mee Kek & Ayam..

Image
uik apekah..

begini..

awah aku..

ok2 start..
mee..mase g umah ila, kite org di hidangkan mee goreng..kebetulan masa tu..raksakse ni tengah lapo..dua kali tambah *aku pon..huhuhu
kek..act besday budak ni lambat lagi. tapi sebb sume da ade. so ape kate kite sambot je..xde r lambat sangat dalam bulan ni jugak *16 Okt
Ayam..b4 balik ke rumah masing2..kami *zet, aku & tunang
di hidangkan ayam yummm yummm *pic ayam xde tau..huhhuhuhu

gitu r citernya..

seronok sgt. bnyk kali da nk jmpa sesamer..
ade je hal..
tp..hari ini kami dipertemukan..*akhirnya

for our dearest*btl ker eja ni? huhuhu

"Hey Happy becoming b'day ya...Hope kamu enjoy dgn majlis yg ringkas ni..kek sedap lorh lupa nak bawa balik..hahahahahha. thn dpn ko kne sambot b'day kami pulak..ha ingat tu!!*giler kejam kwn2 ko..
Nway we re love u so much..FRIEND4EVA =)"


sangat3 cumel.....

muka becoming b'day girl

hidangan mee goreng..nampak???

gedik je muka aku..huhuhu

walaupon jauh kawan tetap terus =)



**p/s: de pasan x a…

Menghitung hari..

Image
tik tok tik tik




16 hari lagi untuk hari itu..



aku nak nampak kurus..macam dulu..



bersemangat ya AreGya!! chaiyok3!