Posts

Showing posts with the label DSLR

Minggu-minggu terakhir (Akhir)

Image
Hye semua..
Sihat? Ade yang dah kantoi puasa?
Ishk2..
Kalau perempuan tu standart la..
TAPI kalau LELAKI…
Tak tau le..mungkin xsihat kot..*positif2

Hehehehehe

Okes aku bercerita lagi.
Sementara aku ada masa & ruang untuk bercerita
Samada ada orang nak baca or tidak,
Tu belakang kire hehe yang pnting aku menulis sebab aku suka..

Macam aku menulis diary dulu..huhuhu
Start dari darjah 6 lagi aku menulis
Bahasa aku still sama macam ni..
Tak reti le nak puitis2

Habis membebel..

Start July, kandungan aku pon masuklah 9 bulan..
Awal July, aku sempat mendarat di majlis kawen Nizam







Haaaa~

Betapa meriahnya bila kawan-kawan berkumpul..
Cuma aku agak terkilan tak dapat snap dengan pengantin..letih sngat sebab baru balik dari Pahang
Yang penting aku dapat snap pic pengantin =)



Start bulan ni juga aku dah kena check up TIAP-TIAP minggu..
Maknanya dalam seminggu adalah 1 hari yang aku xwujud kat office

“Sowi ye bos..tp saya da minta kebenarankan? Hehehe”

Next week nya..
Snap2 gambo with En suami aka Ayah to be
Saje-saje n…

Bila aku mula ‘bangun’..

Image
Hye semua..

Aku kembali menaip lagi..
weeeeee..I feel FREEE HAPPYYYYY
ahak!

Setelah sekian lama
Aku duduk rumah je akhirnya aku pakse diri untuk berjalan
Beratnya hati nak tinggalkan tilam..
TAK BOLEH!
Aku kena keluar juga!

Maka aku memulakan langkah pertama
1st dating.. adalah bukti aku kuar berjalan

Cian kat incik suami dah lama katanya tak tengok wayang..
1st day Ghost Rider II keluar, dia terus g beli tiket..
Selalu kite orang tengok wayang kat TGV,
tapi kali ni tukar g MBO kat VIVA HOME
Baru je keluar, dah nak cari toilet..nasib cerita belum mula..
Habis cerita pon cari toilet lagi..ngeee =D

Tapi tak kisah asal aku keluar & incik suami pon happy.

Cerita besh juga la..gelak je. Suasana wayang lapang.
Nak dapat tiket pon senang maklum la baru lagi tempat ni..so tak la crowded.

Keluar wayang, g Downtown pulak..merayau2 cari beg incik suami..
Kebas gak la kaki..tapi slow2 le jalan..

kite pon beli huhuuhu
Sebelum balik rumah,
singgah rumah mama dulu sambut birthday busu..
Tikit je ke…

Ke Puncak Keriangan..weeeee

Image
Hye semua..

Genap umur aku 25thn 9 bulan..*hahahaha mcm bby lak
Aku, Popopoi & Alie g ke kota keriangan. Weeeeeeeeeeeeeeeee

Aku ni bukan orang yang selalu naik Genting ni..maklum r aku bukan orang kaya..huhuhu yela naik atas ni kan semuanya mahal..*macam mane la orang boleh g slalu ek?kaye tu..
1st aku naik masa aku sekolah..ingat tak ingat je tapi yang pasti aku tak main ape2 pon
2nd aku naik lepas aku habis belajar



hehehe muka skema jer

3rd aku g dengan pakwe aku..huhuhu..g naik lps tu turun alaaaaaaa bosannya!!! *camner orang lain boleh romantik2, aku lak rasa bosan? pelik2
Dan yang terbaru aku g dengan Suami aku ngeee & Alie.
Kami rancang baik punya..baru fun!

1 hari je..hamek! penat ma

Ade orang tanya.."Wah g honeymoon ke?" ni jawapan aku..tak de la, Aku berHoneyStar..hahhaha Enjoy!


Pertama kali naik huhuhu..ashik nek kete atas tar je kan..kali ni naik kete gantung lak


Dah sampai..tengok Popopoi dah jauh kebelakang..tak sabar betul tu


Muka bahagia nak pulun semua g…

Cerita berperingkat (3) - Negeri Sembilan Here I Come!!!!

Image
Hye semua
kembali lagi kite ke rancangan masak2..ngahahaha
banyak r aku punya masak2..!

baek..
sambungan dari duty aku yang lepas..

after ke Majlis Hasfarisi, aku & Hubby aku lagi ske bahasakan dia Popopoi.. terus zoommm ke Negeri Sembilan..

Dari Melawati..nak ke h.way tu..argh!! jem Mana taknya hari ni 11 June ade perlawanan bola sepak antara Kelantan & Terengganu mane aku sokong ye? huhuhu

Tekanan time ni. Puaslah Popopoi cari jalan tuk kuar dari jem..
Ok lepas..akhirnya sampai juga aku & Popopoi kat negeri jiran ni..KL-Selangor kan berjiran dengan Negeri Sembilan =D

Aku jumpa orang yang di rindu..jealous Popopoi huhuhu


agak2 sape la yang aku rindu tu ek? dia kt dlm tgh cr kasot la



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






ha ni la dia..Nur Abidah..miss you beb..akhirnya


bergaya sambil bg ikan makan..hua hua hua..tgh2 tu sepupu Abid bakal pengantin bulan 11 ni


Da macam cover album


we..Popopoi, me, Abid =D


City Park..Seremban


Last biler tah aku jumpa dia..aku de nampak dia kat Majlis …