Posts

Showing posts with the label konvo

proud to be me =)

Image
salam..n very gud morning..

aku slalu terbalik..

org tido aku jaga..

aku tido org jaga..

*agak2 fhm x?? hahahaha

Alhamdulillah..SELESAI SUDAH KONVO..*tahniah areGya

huh penat this week. ingat cuti rest.

rupanya cuti..pening..

boleh lak b4 nak daftar konvo aku pening sampai nk muntah
*sume gara2 xcukup tido

tp semuanya berjalan dengan baik..syu'ran Ya Allah.

dalam bz2 pasal diri sendiri..ADE PULAK YANG JEALOUS DGN AKU

hAhAhAhA..

WELL..ORANG CM AKU SAPE X JEALOUS..

walaupon org tu ckp tak cari gaduh pon..tp cari dia buat org len dgr rs nk bagi PENAMPAR je.

walaupon org tu ckp tak tau pape..tp hakikatnya dia STILL PANAS je dgn aku.

cian dia kan...


pesanan khidmat ringkas masyarakat.. (BACA BAIK2..hehehe)

1. "Kalau rs mcm xde kawan jgn la pulak nk jadi batu api batu neraka kat orang len."

2. "Kalau kau DEAN LIST SETIAP SEM skali pon, walaupon ko DGREE, MASTER, PhD bla..bla..bla skali pon..ko tetap xdpt jd mcm AKU. Ko terikut aku lagi ade..*ish malu r beb!"

3. "Kalau AKU jd KAU..a…

Cerita B4 Raya..

Image
Salam semua…
Ehmm sekejap je da pukul 2 pagi..ngantuknya..
Tapi..entah r tak bleh nak tido lak…
Atoi..
Takpe2
Aku nak bercerita..

Hari ni da masok hari ke 6 raye..
Caye or x aku br raye 1hari di umah..
Heheheehe baikkan aku..dok umh jer

Dan baru 1 orang kwn aku yang beraya kat umh aku..
Hehehehehehe..maklum ler x ramai kawan..
insyaAllah esk de lagi sorang..

ok r.. balik asal…
cerita b4 raye..it means cerita masa pose btul tak?
Tahun ni aku pose penuh..Yeyh3

Ehm..pe aku buat awl pose ye?
Siyes aku lupe..
Tapi yang aku ingat..
Dalam minggu kedua macam tu aku de masok kelas make up..
Ehmm betul3 xde perasaan..dgn lapo mengantuk..
Atoi..tak kisah r sekurang3nya aku belajar..hehehee
En tunang tak suke lorh..

“wat pe sayang nak g belajar make up? Kan sayang da boleh make up? Baik sayang mengaji”

Hamek ko..menanah tinge aku..tapi mmg btul pon ape dia ckp..cume aku ni degil..pandai make up? Xde..tu tipu jer. Aku tenyeh bedak je kat muka..mne make up…lagipon En Tunang tak suka perempuan make up..janji kemas simple …

Alhamdulillah..Selesai Juga

Image
Setelah beberapa lame menanti..hamek..
HUHUHUHU
Akhirnya aku bakal konvo juga.
Da boleh tarik nafas separuh lega..
Lorh separuh jer?
Nape x lega lagi?
Sebab aku bakal konvo..
Bukan da konvo..ngeh3..
Nak tunggu update pon nak nangis aku..
Takot juga de aper2 yang sangkot.
Tapi..da Ok da.. Tengok Neyh…