Posts

Showing posts with the label NegeriSembilan

Cerita berperingkat (3) - Negeri Sembilan Here I Come!!!!

Image
Hye semua
kembali lagi kite ke rancangan masak2..ngahahaha
banyak r aku punya masak2..!

baek..
sambungan dari duty aku yang lepas..

after ke Majlis Hasfarisi, aku & Hubby aku lagi ske bahasakan dia Popopoi.. terus zoommm ke Negeri Sembilan..

Dari Melawati..nak ke h.way tu..argh!! jem Mana taknya hari ni 11 June ade perlawanan bola sepak antara Kelantan & Terengganu mane aku sokong ye? huhuhu

Tekanan time ni. Puaslah Popopoi cari jalan tuk kuar dari jem..
Ok lepas..akhirnya sampai juga aku & Popopoi kat negeri jiran ni..KL-Selangor kan berjiran dengan Negeri Sembilan =D

Aku jumpa orang yang di rindu..jealous Popopoi huhuhu


agak2 sape la yang aku rindu tu ek? dia kt dlm tgh cr kasot la



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v






ha ni la dia..Nur Abidah..miss you beb..akhirnya


bergaya sambil bg ikan makan..hua hua hua..tgh2 tu sepupu Abid bakal pengantin bulan 11 ni


Da macam cover album


we..Popopoi, me, Abid =D


City Park..Seremban


Last biler tah aku jumpa dia..aku de nampak dia kat Majlis …

Selasa cuti la…

Image
Hye semua..
Selasa cuti..
Ske2 dapat rest..

Korang g mane cecuti ni?

Ooooo..

Aku?
Aku, Popopoi + Alie test power camera..

Hahahhaha jakun jap.

Tak terror pon snap2 je.

Belum ape2 da de model..wah..
Cian si kenit ni..

Ni aku & Alie snap..

Gem0knya aku!!!!
Si Gemok beraksi..sNap by Alie.
Model da sampai.. sNap by Alie.

Mood dia da datang la..





Dengan Ummi kita..Snap by me


I'm flying… Snap by me



Waaaaaaaa panas!!! Nak balik!!.. Snap by me
macam tu la cian dia kne dera huhuhu
terok r Cik Mon ni..
Jangan marah ye Umairah..
Besh r Buli Umairah..

Balik dari taman..teros g umah Fendi..jumpa kawan lame aku ni di Nilai..
Dia baru dapat anak ke 2..
Baby boy la..

Ini Tasnim..
DEYBOK!!! Mcam MakLOng dia..huhuhu






Ini la baby boy tu..Rayyan nama nya


seronoknya cuti aku...



Psttt..sila ABAIKAN tarikh pic..sbb da gelojoh sgt nak guna camera tu sampai lupa nk setting hehehehehe