Showing posts with label wedding. Show all posts
Showing posts with label wedding. Show all posts

Friday, April 29, 2011

Perkahwinan diraja

hye semua..



sape tengok perkahwinan anak mendiang Lady D td??

wah meriahkan.. sgt besh.

cantik tul Princess Kate..

aku dpt tgk dari jam 7:00 maklum la baru balik koje time tu..

baju dia sopan n simple je..like like like..



1 la yang aku ske orang barat kawen tak perlu make up terok2..simple sangat. tengok macam kate tu..lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaa

semoga pasangan diraja ini kekal selamanya..

sweet..*tak hbs lagi tu..huhuhu

Wednesday, March 24, 2010

CeRiTa 13 March 2010

Punya lame..
Klu lauk ni..da basi
bukan basi je da berulat da..


Disebabkan aku bz (sbnrnya mls)
so aku publish lambat..

ni pon sbb si ngokngek tu da bising (Naora Hayashi)
"Tgk puas2 yer"

Back to story..
Sabtu yg lps2 (2 kali da lps)
aku g 1 Pameran ni..1st time g..
teruja? ehmm sikit r..
tp seronok dpt amek pic..(bak kata Naora Hayashi "tu kan full time ko")
so ni r hasilnya..


:: cmner blh de kt cni ni?? ::









:: sungguh santek mereka ::


::sekali lagi (gedik)::

::Pameran berlangsung kt cni::


::aku xberseorangan (Luv U r BucuQ..hehehehe)::


p/s: camera aku bukan Canon PowerShot SX1 IS Approx 10.0 Million pixels (CMOS sensor)aku hanya ada Canon PowerShot A550 7.1 Approx. 7.1 Megapixels
(org da xpakai da uhuk uhuk - sedeyh)