Posts

Showing posts with the label May

5 Mei..Cinta Monyet---> Cinta Hati

Image
Hye semua..

4 Hari lepas anniversary aku & my ex-boyfriend..

Hahahahah ade 2 orang peserta GA yang aku baca..dorang pelik dengan aku sebab..
Aku sambut anniversary dengan ex-boyfriend..

“kenapa da ex pon still nak smbot??”

Memang la ex-boyfriend..sebab dia da jadi suami aku sekarang..huhuhuu

Wah..da 6 tahun da aku & dia..

Celebrate tak???
Jawapan aku..tak!

Ishk tak romantic tul..
Jawapan aku..romantik tu bile sambut ker?

Kih kih kih kih..jawab2

6 thn yang lepas..
ingat lagi masa tu cmne aku angau bile dia start msg dengan pangilan “syg”

Camner ek mula2 kenal?
Mula2 aku tak le kenal mne pon..
ter-kenal*istilah untuk tak sengaja kenal..hahahahahha pon sebab dia 1 kelas masa ILP dulu.
Aku tak ske dia sebab aku pernah tnya dia nak wat kerja..means mintak tolong ajar r.. dia boleh ckap

“tak tau, tak tau”

dan blah macam tu je..
GILER SOMBONG aka BONGKAK..
Start tu aku da mula cop dia BERLAGAK!

Aku da tak tegur da..malu beb orang buat mcm tu..tengok dia pon tak nak..panas je hati aku te…