Posts

Showing posts with the label Umobile

U-mobile Pakej RM28

Assalamulaikum..

Haaa aku kembali bersiaran setelah malas menaip. Hehehe

Siapa sini pakai line U-mobile? ☝
Ade?
Aku just nak bagitahu dalam banyak² telco, aku rasa ni lah yang paling murah..

Pakej RM28
3g internet
50 minit call
300 sms

Aku rasa lah..
Tapi, tapi, tapi Line dia menangis sikitlah kalau luar KL. Contoh aku pernah balik Pahang-Merapoh. Memang melalaklah aku. WhatsApp pon tak mau masuk ma.. memandangkan aku ni part-time bisnes online, bile dah balik kampung tu dok lah diam² tiada sebarang aktiviti yang memerlukan handphone digunakan.

Bukan Merapoh je yang takde line. Line aku maksudkan ialah line internet ye kawan². Esoknya aku berjalan ke Gua Musang PON kong! Tinggal harapan je lah nak tengok handphone masa tu.

Ade lagi sedih. Time Raya Haji, huh setelah sekian lamanya aku tak balik Kelantan, akhirnya setelah anak dua aku sampai juga. Haaaaaa Tanah Merah PON TAK DE LINE beb! Kena bantai gelaklah aku dengan adik aku yang pakai Digi. Sob sob sob sob..

Apa boleh buat. Hadap a…