Posts

Showing posts with the label happy

Link membeli belah secara online untuk mom to be..

Image
Hye2 semua..
Hari ni aku nak kongsi link-link yang telah aku jelajah untuk persiapan menyambut ‘orang baru’ huhuhu
Jom tengok


FabulousMom
Kat sini aku survey2 je. Agak murah..ni memang betul2 kedai. Tapi aku belum g lagi..syok tengok. Macam2 boleh cari.

Ade yang nak cari carseat? Stroller? Playpen murah? Ha sini la tempatnya.. NorrisCollections
Siyes sangat murah..boleh pos atau kakak ni hantar.. Aku de beli carseat kat sini =)Boleh juga tengok katfacebook

Selain tu, korang boleh jelajah sini One Baby World
Ni pon kedai.. So macam2 ada..

Lagi link yang pernah aku jelajah LittleWhiz.com ni lah tempat mula2 aku servey breast pump..tapi bukan aku yang cari, en ayah a.k.a suami ku..huhuhu rajin betul dia..



Tempat2 lain yang murah untuk korang survey breastpump
- Fahreem Wardrobe
(untuk breastpump avent & medela harmoni manual only)
- Periwinkle
(kat sini ada breastpump avent & medela harmoni manual, pakej collerbag with bottle n icepack, tilam dll)
-MyMommaShop
(kat sini lak ade breastpump avent …