Showing posts with label Aktiviti Herbalife. Show all posts
Showing posts with label Aktiviti Herbalife. Show all posts

Thursday, May 22, 2014

Pertandingan Turun Berat Badan 2014

Hye semua..
huh lama tak bercerita pasal pertandingan ni..
last cerita masa ni

sangatlah lamanya..

this year dah 3 kali kami jalan pertandingan ni.

Hanya 2 minggu sahaja korang akan dapat..

  • Analisis Kesihatan Badan 
  • Nasihat Khidmat Jurulatih Peribadi 
  • Info Pelan Pemakanan & Informasi Kesihatan 
  • Khidmat Analisis Susulan Peserta 

SECARA PERCUMA!!

perserta yang mempunyai rekod peratus (%) turun berat badan tertinggi dalam tempoh bertanding (2 minggu) akan memenangi Hadiah Wang Tunai. Syokkan..

ni antara peserta yang berjaya menurunkan berat badan

Season 1/2014
Season 2/2014
Season 3/2014

berbeza dengan season 1,2 & 3.. Season 4 kami open sekali untuk coach.. bukan hanya peserta, coach juga masuk bertanding. Di sini kita boleh tengok tahap disiplin seorang coach.. huhuhu barulah adilkan kan kan..
keputusannya...

mana coach? mana peserta?.. yang pengang F1 tu coach ye kawan2 hehehe

menarikan? Yang tak menang tu bukannya sebab tak turun berat badan..semua dapat turun berat. Cuma yang menang ni dorang usaha lebih & lebih sikit disiplin ^_^

InsyaAllah kami akan adakan lagi.. & akan umumkannya kemudian



Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini

Saturday, January 25, 2014

500 Class at BIH by MCT

Hye semua..

Banyak dah tertinggal ni.. dah bulan Jan..HUJUNG!!
Tanpa banyak cerita so aku teruskan cerita

Apa itu 500 class?


Okes, aku nak bercerita pasal aku masuk kelas benonye
nak sambung belajar bila-bila boleh..
Sama ada nak dengan tak je betul tak?

start 28 Dec 2013*cerita tahun lepas lagi hehehe
Aku dengan suka-citanya mendaftarkan diri ke 500 Class
Rasanya ni dah season 3.

1 season, aku terlepas sebab tak sihat
2 season, tak qualified 500vp
3 season baru aku berpeluang huh!

see bukan senang nak senangkan..

sebenarnya kelas ni di anjurkan oleh team Herbalife..hahaha
so tak de kena mengena dengan pinjaman bagai.

sambung cerita,
nak g kelas bukan senang.
Kena tinggal anak, suami, balik kena buat homework haaaa~
tapi memang seronok sebab kena fight!

Dalam Herbalife, macam-macam kelas ade. siyes seronok.
marketing dah tentu-tentu ade. Tapi penah tak join MLM tapi belajar pasal produk mendalam? siap belajar dengan doktor tu. Huh! so, apa yang aku makan, aku tahu, faham, bukan saja-saja follow, bukan saja-saja promote.

bergambo dengan cikgu beso huhuhu..
Lepas tu sharing dengan orang yang dah berjaya.
Tengok testimoni depan mata..haa masa ni boleh bergambar dengan orang tu. so, boleh tengok real memang dia makan makan & pakai produk no cheating2 OK.

yang paling kiri tu Kak As, dia makan herbalife bukan sebab nak diet, tapi dulu dia underweight, selalu PENGSAN
haaa beza ke beza..  =D
ni lah side effect kalau lagi lama makan Herbalife. Makin sihat, sihat, sihat.. Alhamdulillah

Last kelas akan berakhir sepatutnya 18 Jan  tapi atas sebab-sebab tertentu,
kelas ditangguhkan sehingga 24 Jan.. Alhamdulillah tamat juga kelas aku..
Sebenarnya aku takut juga nak kekelas, bukan sebab cikgu garang tapi cikgu tanya.. hahaha
lepas tu kena cakap kat depan gugup ooo..

Ini baru sebahagian sebenarnya..banyak lagi yang aku perlu belajar.

demi mencapai kejayaan harung aja..chaiyok AREGYA

"bukan senang nak senang"

pengedar bebas herbalife, pengedar bebas herbalife malaysia, pengedar bebas herbalife cheras, pengedar bebas herbalife sungai besi, pengedar bebas herbalife desa tasik, pengedar bebas herbalife bandar tasik selatan, pengedar bebas herbalife TBS, pengedar bebas herbalife bukit jalil, pengedar bebas herbalife sri petaling, harga herbalife, testimoni herbalife, pakej herbalife, PGRM, TBS

Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini