Showing posts with label Harga Herbalife. Show all posts
Showing posts with label Harga Herbalife. Show all posts

Tuesday, March 11, 2014

New Product - AQUA Shampoo & Conditioner

Hye semua..
Seperti mana yang aku pernah publish baru-baru ni, aku menghadiri sesi pembelajaran di Spectacular 2014.
Acara tahunan yang di adakan di Malaysia. Setiap kali Spectacular mesti ada 1 product baru dilancarkan. 
Amacam bestkan.

Macam last year TC Formular
Apa itu TC Formular?
Tugas dia membantu proses penurunan berat badan dengan lebih cepat dalam bentuk tablet. Sape yang lemak tepu tu haa sesuai sangat. Yang banyak angin pon bagus!

Nak tahu detail pasal TC Formular?
Boleh contect okey? =)

Ok sambung cerita..
Tahun ni 1 lagi product baru iaitu
AQUA Shampoo & Conditioner


WOW!!!

Sebenarnya product ni dah lama dipasaran luar negara. Saloon pon dah guna. Cuma kat Malaysia je baru masuk. Kalau saloon pon dah guna maknanya memang bagus & best la kan kan kan*sambil angkat kening

Jom kita tengok kelebihan product baru ni..

Aqua Shampoo

Dirumuskan khas dengan campuran botani dalam membantu melembap dan memelihara rambut dan kulit kepala anda.

Rumusan bebas sulfat dan paraben akan menyerikan warna rambut anda agar kelihatan berkilat secara semula jadi.

Sesuai untuk kulit dan rambut sensitif. (Tiada pengujian daripada pakar dermatologi)

Untuk semua jenis rambut





Aqua Conditionner

Perapi yang melembapkan secara mendalam ini akan membantu melembapkan rambut dan kulit kepala anda setiap hari.

Menjadikan rambut selembut sutera dan diurus

Sesuai untuk digunakan setiap hari.

Untuk semua jenis rambut





Bestkan? bau MEMANG WANGI..
Untuk info.. PARABEN & SULFAT adalah 2 bahan kimia yang selalu terdapat dalam shampoo-shampoo biasa yang mana bahan kimia ni boleh merosakkan rambut dalam masa yang panjang.. Shampoo yg bebas 2 bahan kimia ni kalau kat luar RM100++. Shampoo sahaja ok belum conditioner. 

Shampoo ni tidak dapat kat kedai-kedai biasa ye.. hanya pada distributor HERBALIFE sahaja..

Jom dapatkannya

Ask Me How
Hubungi:
Pengedar Bebas Herbalife
Azirah - 0133433567
capri_sakura@yahoo.co.uk
Atau click di sini